En dynamisk virksomhed med masser af muligheder

NaviPartner er blandt landets største Dynamics NAV-partnere med afdelinger i København, Aarhus og i Mauritius.

Vi beskæftiger os udelukkende med løsninger baseret på Dynamics NAV, dels som brancherettede løsninger og dels som kundespecifikke opgaver. Vi er i dag mere end 80 medarbejdere hvoraf de 2/3 er placeret i Danmark og de 1/3 er placeret i Mauritius.

Vores løsninger omfatter både software og hardware, implementering og support, og derfor er vi en broget flok af blandt andet Dynamics NAV-udviklere, webudviklere (frontend og backend Magento), projektledere, teknikere, supportere og sælgere.

Få et indtryk af, hvordan det er at arbejde hos os

Du kan få et indtryk af hvordan det er at arbejde hos NaviPartner – både i Danmark og i Mauritius – ved at læse de tre medarbejderinterviews nedenfor.

Key Account Manager

Tonny Christian Greiner

Tonny Christian Greiner arbejder som Key Account Manager med fast base i Aarhus, men det meste af tiden er han ude på landevejene.

Læs mere om Tonny

Dynamics NAV Developer

Mathias Hansen

Mathias Hansen arbejder som Dynamics NAV Developer i Mauritius og har ikke sat nogen fast dato på, hvornår han vender hjem til Danmark.

Læs mere om Mathias

Team Leader

Jeppe Due Hansen

Jeppe Due Hansen arbejder som Team Leader for NAV-afdelingen i Mauritius. Han er flyttet til Mauritius sammen med sin familie.

Læs mere om Jeppe