En dynamisk virksomhed med masser af muligheder

NaviPartner er blandt Danmarks største Dynamics NAV-partnere med afdelinger i København og Aarhus, i Norge samt i Mauritius.

Vi beskæftiger os udelukkende med løsninger baseret på Dynamics NAV, dels som brancherettede løsninger og dels som kundespecifikke opgaver. Vi er i dag mere end 80 medarbejdere hvoraf størstedelen er placeret i Danmark og i Mauritius.

Vores løsninger omfatter både software og hardware, implementering og support, og derfor er vi en broget flok af blandt andet Dynamics NAV-udviklere, webudviklere (frontend og backend Magento), projektledere, teknikere, supportere og sælgere.

Få et indtryk af, hvordan det er at arbejde hos os

Du kan få et indtryk af, hvordan det er at arbejde hos NaviPartner  i Danmark eller Mauritius ved at læse de tre medarbejderinterviews nedenfor.

Key Account Manager

Tonny Christian Greiner

Tonny Christian Greiner arbejder som Key Account Manager med fast base i Aarhus, men det meste af tiden er han ude på landevejene.

Læs mere om Tonny

Dynamics NAV Developer

Mathias Hansen

Mathias Hansen arbejder som Dynamics NAV Developer i Mauritius og har ikke en fast dato på, hvornår han vender hjem til Danmark.

Læs mere om Mathias

Team Leader

Jeppe Due Hansen

Jeppe Due Hansen arbejder som Team Leader for NAV-afdelingen i Mauritius. Han er flyttet til Mauritius sammen med sin familie.

Læs mere om Jeppe

NaviPartner Mauritius

Arbejd i et tropisk paradis

I vores afdeling på Mauritius danner danskere og mauritiere et stærkt team, som arbejder tæt sammen om at skabe fantastiske resultater.

Se videoen