5 tips – transformér dine forretningsdata til forretningsindsigt

11. august 2016
Fem ikoner af en sky, el pære, mobil, kasse og netværk

I dette indlæg kan du læse om 5 måder, hvordan du med Microsoft Dynamics NAV kan gøre dig og dine medarbejdere skarpere, mere mobile og mere produktive.

Fem ikoner af en sky, el pære, mobil, kasse og netværk

#1 Brug al tilgængelig information til din fordel

Brugbar viden giver dig en konkurrencemæssig fordel. Giv dine medarbejdere real-time information der giver dem de bedste forudsætninger for at træffe hurtige, sikre og langtidsholdbare beslutninger for din virksomhed.

#2 Transformer big data til din næste store idé

Lav flere års rapporter og detaljerede statistikker, såsom fx salgsperformance, om til værdifuld indsigt der er let at analysere ud fra. Brug den data til at spotte trends og lave præcise prognoser omkring lagermængde, bemandingsbehov, eller tendenser der kan være med til at forme fremtidens produkter.

Ifølge Microsoft er drivkraften bag dataanalyser oftest muligheden for at forudse kundernes adfærdsmønstre samt at udarbejde prognoser for fremtidigt salg af produkter og/eller services.

#3 Få adgang til dine forretningsdata på farten

I dag er vi hele tiden forbundet til nettet uanset hvor vi befinder os, og arbejde bliver i mange tilfælde også klaret uden for kontoret. Produktivitet handler i dag om at have mulighed for at skabe, dele og samarbejde hvor som helst fra. Bliv mere mobil og få adgang til data og applikationer lige meget hvor du befinder dig.

#4 Hold din forretning skarp gennem integrationer

Når din kalender, mail og ERP-løsning er samlet i ét system, samtidig med du kan overføre data frem og tilbage mellem de forskellige applikationer, så har du mulighed for at levere en kundeoplevelse, der kan adskille dig fra dine konkurrenter.

#5 Gør brug af fordelene ved cloud

Brug kræfterne i cloud-computing til at vælge, hvor du vil have information, samt hvem der skal have adgang til informationen. Størstedelen af virksomheder der overgår til cloud vil opleve besparelser og få frigivet ressourcer der tidligere blev brugt på drift og vedligeholdelse.

Alt lige ved hånden

De analyseredskaber, den business intelligence og de rapporteringsværktøjer, som du får med Microsoft Dynamics NAV er ikke kun for de store, dominerende virksomheder med de største markedsandele. De er til dig, uanset hvilken forretning du driver. Og endnu vigtigere: de er til dine medarbejdere. Forbind dine medarbejdere med hinanden og med de data de skal bruge, så de kan holde produktiviteten i top, uanset hvor de befinder sig.