Skip to main content
NaviPartner

Ny Chief Sales Officer og Chief Strategic Officer i NaviPartner

By 1. maj 2019august 24th, 2020No Comments

NaviPartner har fået ny Chief Sales Officer i Michael Garver Burgaard og ny Chief Strategic Officer i Niels Monsen. De skal begge være med til at drive vores kunders forretning til nye højder.

Michael Garver Burgaard og Niels Monsen hos NaviPartner

Niels Monsen og Michael Garver Burgaard

Michael Garver Burgaard er ny Chief Sales Officer

Pr. 1. maj er Michael Garver Burgaard tiltrådt i stillingen som Chief Sales Officer. Michael har haft kendskab til NaviPartners forretning og historie siden dens spæde start. I sin nye stilling har han ansvaret for at gå i dialog med nye kunder og skabe nye relationer til forretningen.

Michael har mere end 20 års erfaring inden for FMCG- og retailbranchen. Med sin store brancheindsigt, vil Michael kunne anbefale de rette implementeringer, tilpasninger og arbejdsgange til nye kunder med henblik på at skabe værdi for deres forretning.

Niels Monsen er tiltrådt som Chief Strategic Officer

Niels Beyer Monsen er tiltrådt som Chief Strategic Officer pr. 1. maj 2019. Niels har tidligere oparbejdet 10 års erfaring hos NaviPartner og returnerer nu til forretningen efter 2 år ude som Senior IT Process Manager hos en C20-virksomhed.

Med sin store indsigt i forretningen, er Niels som CSO ansvarlig for, at NaviPartners strategiske mål og processer bliver efterfulgt og gennemtænkt fra a-z.