Ansigtsgenkendelse kan bruges til at associere et medlemskab med et billede fremfor et plastikkort. Ansigtsgenkendelse fungerer på følgende måde i billetsystemet, NP Entertainment.

Ved en attraktion ønsker en kunde at købe et medlemskab, så ekspedienten trykker på ”Tickets”-knappen, og derefter ”Club-VIP”. Ekspedienten udfylder navn og e-mail på det nye medlem. I toppen af skærmen trykker han på den prikkede linje, og vælger ”Take Picture”. Et nyt vindue popper nu op, og webcamet bliver tændt. Ekspedienten tager et billede, samt trykker ”Save, og ”OK”. Dette opretter en ny salgslinje i POS’en. Ekspedienten går til betaling, vælger en betalingsmetode og trykker til sidst ”OK”.

Når kunden kommer tilbage et par måneder senere kan hendes medlemskab verificeres i ”Member Arrival”. Idet ekspedienten trykker på ”Identify”-knappen, tager webcamet et billede af kunden. Derpå vises detaljer om medlemmet på skærmen. Ekspedienten trykker ”OK” og medlemmet kan nu gå ind og nyde udstillingen.

Lad os gå ind i Business Central og se på noget af den data, dette har skabt. I Business Central navigerer du til ”Departments”, derefter ”Member” i ”Retail Add On”-sektionen. Og til sidst ”MCS Faces”. Dette leder os til en side, hvor alle billeder taget af ansigtsgenkendelses-funktionen ligger lagret. Blandt andet kan du se programmets eget gæt på medlemmernes køn og alder. Dette kan for eksempel bruges til at skabe målrettet markedsføringsmateriale.

Vil du vide mere om billetsystemet, NP Entertainment, eller hente en demo?