B2B-shoppene er nemme at komme i gang med

3. september 2015

Ønsker du dig din egen B2B e-shop, og leder du efter en professionel løsning? Så er NaviPartner helt sikkert et kig værd.

Få den stærkeste e-shop med Magento og Dynamics NAV

Hos NaviPartner tilbydes du NP Ecommerce, som kort sagt er en e-handelsløsning baseret på Magento og Dynamics NAV. NP Ecommerce fra NaviPartner integrerer altså Magento, som er markedets bedste e-handelsplatform med Dynamics NAV, som er markedets stærkeste økonomisystem. Resultatet er en løsning med en B2B e-shop i særklasse.

En fremtidssikret løsning

Hos NaviPartner ønsker vi at tilbyde vores kunder et solidt fundament for en succesfuld forretning, hvor der er ubegrænset mulighed for at vokse, så du tilbydes ligeledes en fremtidssikret løsning. En B2B e-shop vil trække data fra den samme Dynamics NAV-database, som dine eventuelle fysiske butikker vil gøre. På den måde undgår du at sælge den samme vare to gange, hvilket ellers ville skabe frustration for kunden, samt en del unødigt arbejde for dig. Så med en B2B e-shop fra NaviPartner er du sikret en god og fremtidssikret løsning i den bedste kvalitet.

Hør mere eller prøv en gratis demo

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 03 22, hvis du har spørgsmål. Husk også at du gratis og uforpligtende kan prøve en af vores løsninger i 30 dage.