Effektiv B2B-webshop

Sælg mere med en stærk B2B-webshop baseret på Magentos B2B-modul. I tilgift får du en effektiv B2B platform, hvor du sparer ressourcer på alt fra at oprette kundekonti til at fremsende fakturaer.

B2B ecommerce
 •  

  Differentieret visning af produkter og rabatter

  Administrer hvilke produkter og rabatter den enkelte kunde ser

 •  

  Giv kunderne hjælp til selvhjælp

  Kunderne kan selv hente relevante rapporter

 •  

  Hurtig oprettelse af kundekonti

  Kundekonti kan oprettes allerede på første møde

 •  

  Styr på fakturering og levering

  Vær sikker på at fakturerings- og leveringsadresser er korrekte

 •  

  Hele ordreflowet i samme system

  Undgå at bruge flere systemer til modtagelse af ordrer.

En orange sko og en blå sko

Differentieret varevisning

Styr hvilke produkter den enkelte kunde eller kundegruppe kan se i Magento B2B-webshoppen. Adgangen kan styres på et overordnet niveau for varegrupper og producenter eller helt ned på produktniveau. På den måde kan du drive flere forretninger i samme løsning – fx sikkerhedssko til Byg A/S og løbesko til MesterSport.

Business Central på iMac

Giv kunderne hjælp til selvhjælp

Under ”Min Konto” kan brugerne se og hente de rapporter, som du ønsker skal være tilgængelige for dem. Du kan eksempelvis give brugerne mulighed for at hente kopier af fakturaer og kreditnotaer eller en eller flere specialdesignede rapporter, som I bruger hos jer. Vores Webshop B2B giver dig mulighed for at spare meget tid på at besvare forespørgsler fra eksisterende kunder.

Mand i jakkesæt

Kundekonti direkte i din B2B-shop

Allerede under det første møde med en potentiel kunde, kan I sammen oprette virksomheden som kunde direkte i webshoppen. På den måde sikrer du at alle data er korrekte fra dag 1, når kunden skal handle i din B 2 B shop. Potentielle kunder kan også selv oprette sig, så du kan kontakte dem. Så er kunden allerede oprettet i dit system, hvis kontakten udvikler sig til et samarbejde.

Prisskilte

Specifikke priser i din B2B-webshop

Du kan styre hvilke rabatter og priser hver enkelt kunde eller kundegruppe i din Magento B2B-shop ser. Priser og rabatter vises aktivt, når kunden er logget ind i webshoppen. Kunden får både vist originalprisen og den kundespecifikke pris. Funktionen i din B2B e-shop er så fleksibel, at du kan styre priser for både den enkelte kunde og for hele kundegrupper.

Hånd holder kreditkort

Styr på betalings- og leveringsadresser

Betalingsadresser og leveringsadresser kan defineres på brugerniveau. Dermed sikrer du, at ordrerne bliver leveret på den korrekte adresse, hvis kunden har flere lokationer. Og ligeledes at fakturaen bliver sendt til den adresse, som kunden ønsker. Dermed kan du spare unødvendigt besvær og transport på leverancer, der bliver leveret til forkerte adresser.

Person kigger på trøje på bærbar i webshop

Effektivt ordreflow

Hele ordreprocessen i din B2B shop og e-handel styres fra Dynamics 365 Business Central. Ligeså snart en kunde foretager et køb, overføres ordren automatisk direkte til Business Central. Det betyder, at du undgår at skulle rundt i forskellige systemer og at skulle modtage ordrer pr. e-mail eller telefon og efterfølgende bruge tid på at indtaste ordrerne i systemet. Dermed sparer du tid og ressourcer.

Bærbar med Business Central, iPad og iPhone med webshop-løsning Magento

Magento B2B-webshop med masser af B2C-funktioner

Vi bygger din B2B-webshop oven på vores standard-webshop, NP Ecommerce. Det betyder, at du ud over de funktioner, der er specifikke for din B2B-webshop, får en lang række standardfunktioner med, blandt andet

 • har webshoppen responsive design,
 • undgår du dobbeltarbejde og fejl, da de daglige processer er automatiserede og al data synkroniseres mellem Business Central og din webshop, og
 • den lagerstatus, der vises på hjemmesiden, er altid opdateret og korrekt.

Mere om NP Ecommerce »

Portrætbillede af Sales Executive Jonas Myhlius

Ring til os på
7022 0322

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.