Effektiv B2B Shop

Få en effektiv B2B webshop, hvor du sparer ressourcer på alt fra at oprette  kundekonti til at fremsende fakturaer.

Mands hænder former en cirkel med en masse hvide ikoner af mennesker i cirklen
Ikon af en person

Opret kundekonti direkte i din B2B shop

Allerede under det første møde med en potentiel kunde, kan I sammen oprette virksomheden som kunde direkte i webshoppen. På den måde sikrer du at alle data er korrekte fra dag 1, når kunden skal handle i din B 2 B shop. Potentielle kunder kan også selv oprette sig, så du kan kontakte dem. Så er kunden allerede oprettet i dit system, hvis kontakten udvikler sig til et samarbejde.

Ikon af et kreditkort

Styr på betalings- og leveringsadresser

Betalingsadresser og leveringsadresser kan defineres på brugerniveau. Dermed sikrer du, at ordrerne bliver leveret på den korrekte adresse, hvis kunden har flere lokationer. Og ligeledes at fakturaen bliver sendt til den adresse, som kunden ønsker. Dermed kan du spare unødvendigt besvær og transport på leverancer, der bliver leveret til forkerte adresser.

Ikon af et diagram

Differentieret varevisning

Styr hvilke produkter den enkelte kunde eller kundegruppe kan se i Magento B2B webshoppen. Adgangen kan styres på et overordnet niveau for varegrupper og producenter eller helt ned på produktniveau. Du kan drive flere forretninger i samme løsning – fx sikkerhedssko til Byg A/S og løbesko til MesterSport, samtidig med at kunderne kun kan se relevante varer.

Ikon af et stopur

Automatisering effektiviserer ordreflowet

Hele ordreprocessen i din B2B shop og e-handel styres fra Dynamics 365 Business Central. Ligeså snart en kunde foretager et køb, overføres ordren automatisk direkte til Business Central. Det betyder, at du undgår at skulle rundt i forskellige systemer og at skulle modtage ordrer pr. e-mail eller telefon og efterfølgende bruge tid på at indtaste ordrerne i systemet. Dermed sparer du tid og ressourcer.

Ikon af en hånd der peger

Giv kunderne hjælp til selvhjælp

Under ”Min Konto” kan brugerne se og hente de rapporter, som du ønsker skal være tilgængelige for dem. Du kan eksempelvis give brugerne mulighed for at hente kopier af fakturaer og kreditnotaer eller en eller flere specialdesignede rapporter, som I bruger hos jer. Vores Webshop B2B giver dig mulighed for at spare meget tid på at besvare forespørgsler fra eksisterende kunder.

Label ikon

Specifikke priser til den enkelte kunde

En essentiel del af at drive B2B forretning og B2B e-handel er at kunne tilpasse priserne specifikt til den enkelte kunde eller kundegruppe. De tilpassede priser vil kun være synlige for den specifikke kunde. Funktionen i din B2B e-shop er så fleksibel, at du kan styre priser for både den enkelte kunde – hvis du fx har få, men store kunder – og for hele kundegrupper – hvis du fx har mange, men små kunder.

Ikon af procenttegn der eksploderer

Din B2B Webshop giver synlige rabatter for specifikke kunder

Du kan styre hvilke rabatter specifikke kunder eller kundegrupper i din Magento B2B shop får. Rabatterne vises aktivt, når kunden er logget ind i webshoppen, så det er tydeligt for kunden, hvilken rabat han eller hun får.
Funktionen sørger for at kunden, hvis vedkommende fx får 20% rabat på en pris 200 kr., både får vist originalprisen på 200 kr. og den kundespecifikke pris på 160 kr.

Hånd der holder en indkøbsvogn der indeholder en masse store røde procenttal
magento b2b shop

Vi bygger din Magento B2B shop oven på vores standard-webshop, NP Ecommerce. Det betyder, at du ud over de funktioner, der er specifikke for din B2B webshop, får en lang række standardfunktioner, blandt andet

  • har webshoppen responsive design,
  • undgår du dobbeltarbejde og fejl, da de daglige processer er automatiserede og al data synkroniseres mellem Business Central og din webshop, og
  • den lagerstatus, der vises på hjemmesiden, er altid opdateret og korrekt.

Mere om NP Ecommerce »