Billet på smartphone

30. juli 2015

Billet på mobilen er nemt – for dig og dine besøgende. Leder du efter et online bookingsystem til smartphone, som holder styr på dine bookinger? Så har NaviPartner den helt rette løsning til dig.

Billetter på en smart måde

I dag foregår næsten alt på ens smartphone, og man bruger den til kommunikation, billeder, aftaler, underholdning og meget, meget mere. Derfor er det også ideelt, at man kan tilbyde sine kunder at få billet på mobilen. Med NP Booking online fra NaviPartner tilbydes du et online bookingsystem, hvor kunderne kan booke deres billetter, når det passer dem. Kunderne får herefter automatisk tilsendt billetterne, og de kan derefter vise deres billetter i printet form eller på deres smartphone. Så med en billet på mobilen sikrer du, at du er tilpasset dine kunder.

Hør mere og prøv en gratis demo

Hvis du er interesseret i vores billetløsning og ønsker mere viden om, hvordan vi hos NaviPartner kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 03 22. Så vil vi gerne forklare mere om de fordele, der er forbundet med fremvisning af billet på mobilen. Husk at du gratis og uforpligtende kan prøve en af vores løsninger i 30 dage.