NP Ticketing:
Fleksibel billetløsning

Billetter, adgangskontrol og salgsstatistikker

I opretter og vedligeholder selv billetterne i Dynamics NAV – fx standardbillet, familiepakke eller guidet tur. NP Ticketing har et hav af opsætningsmuligheder, blandt andet kan billetterne gives forskellig gyldighed, fx samme dag, som billetten er udstedt, eller en uge frem. Derudover kan man sætte op hvad og hvornår gæsten har adgang.

Effektiv adgangskontrol ved kassen

Billetterne printes som bon og valideres nemt ved kassen, i salgsøjeblikket eller på et andet tidspunkt. Man kan også validere billetten med en en håndholdt enhed, dette kræver dog NP Access Control.

Lad de besøgende booke deres billet

NP Ticketing kan sættes op så de besøgende kan booke og købe pladser i forsalg. Dermed er de sikret adgang på et bestemt tidspunkt og kan undgå lange køer eller ligefrem at gå forgæves.

Styr besøgsflowet

Yderligere en fordel ved at lade gæsterne booke billetter er at mængden af besøgende kan fordeles ligeligt udover åbningstiden, så I har overblik over, hvor meget personale, der skal være på arbejde ad gangen.

Altid opdateret billetløsning med NP Ticketing

I risikerer ikke at sælge billetter til tidspunkter, der allerede er udsolgte, da alt håndteres i Dynamics NAV. Hvis billetter til et givent tidspunkt bliver udsolgt, er det ikke længere muligt booke dem.

Nem adgang til statistikker

Billetsalget registreres i Microsoft Dynamics NAV som holder styr på antallet af solgte billetter og udregner dagens omsætning. I kan også få adgang til flere statistikker, såsom besøgende splittet ud på varianter fordelt på dato og klokkeslæt.

Lad gæsterne booke og købe billetter online

Ved at udvide løsningen med NP Ticketing Online giver du dine gæster mulighed for at betjene sig selv på jeres webside.

Mere om NP Ticketing Online »