Bookingsystem

10. september 2015

Leder du efter et bookingsystem, som holder styr på dine bookinger? Så er NP Booking fra NaviPartner helt sikkert en løsning for dig.

Hold styr på bookingerne med NP Booking

NaviPartner tilbyder dig et bookingsystem, som kan hjælpe dig med at holde styr på dine besøgende, så du får skabt et overblik og får kontrol over bookingerne, og derved undgår unødvendige fejl. NP Booking muliggør salg af pladser i forsalg, opdaterer billetløsninger, fordeling af besøgsflowet og billetterne kan afhentes ved skranken. På denne måde kan du på en effektiv måde skabe overblik over dine bookinger.

Gør det let for dine kunder at booke billetter

Med NP Booking online fra NaviPartner tilbydes du et online bookingsystem, hvor dine kunder booker deres billetter, når det passer dem, og automatisk får billetterne tilsendt via e-mail. Selve bookingløsningen udarbejdes som en underside på jeres egen hjemmeside. Så et booking system fra NaviPartner kan gøre meget arbejde en del lettere for jer, hvilket er til fordel for både dig og dine kunder.

Hør mere eller prøv en gratis demo

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 03 22, hvis du ønsker mere viden om, hvordan vi kan hjælpe dig med et bookingsystem. Husk også, at du gratis og uforpligtende kan prøve en af vores løsninger i 30 dage.