Business as Unusual – samme fokus som altid

27. marts 2020

Selvom størstedelen af NaviPartners konsulenter og udviklere i øjeblikket arbejder hjemmefra, er fokus er fortsat at yde den bedst mulige service. Her er det en stor fordel at vores kundernes løsninger ligger i skyen.

Løsninger i skyen gør det muligt at hjælpe på afstand

I en tid, hvor mange retailere og attraktioner er udfordret af corona-krisen, er det vigtigt for os at kunne bidrage til at vores kunder kan tilpasse sig situationen bedst muligt. Da alle vores løsninger ligger i skyen, har vi relativt nemt kunnet omstille os til den nye virkelighed og dermed opretholde et højt aktivitetsniveau.

Bortset fra at alle møder er rykket online, får vores kunder den samme service som normalt, og vi gør vores yderste for at projekter og leverancer bliver påvirket mindst muligt. Som altid er supporten til rådighed 24/7, og kunderne har heldigvis forståelse for, at svartiderne kan være lidt længere end normalt.

Online-butikker, -undervisning og -support

  • I en situation, hvor mange forbrugere foretrækker at handle på nettet og en del fysiske butikker må holde lukket, hjælper vi kunderne med tilpasninger af deres eksisterende webshops eller fremskynder webprojekter for hurtigst muligt at få nye online-butikker i luften
  • Når vi sætter nye kasseløsninger i drift hos kunder, stiller konsulenten normalt POS-hardwaren op og underviser umiddelbart herefter personalet i brugen af det. For at mindste smittefaren modtager butikspersonalet nu undervisningen online
  • En del af vores kunder vælger at bruge situationen til at lave lagerstatus. Her gør vi udstyret klart, sender det ud til de enkelte butikker og yder assistance online, så processen ikke går i stå, hvis teknikken driller.

Cloud-løsninger forbinder os

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere fokuserer vi på bedst muligt at tilpasse os den uvisse situation. På den måde viser vi vores løsningers styrke under de nuværende vilkår, og når samfundet forhåbentlig snart åbner op igen.

Prøv en omnichannel-løsning i skyen

Hvis du ikke allerede kender vores løsninger, kan du hente en 30-dages demo af POS-løsning, webshop og ERP-system. Du er også velkommen til at kontakte os for en dialog om mulighederne.