Cloud Navision

22. juli 2015

Hos NaviPartner får du forretningsløsninger med cloud Navision. Med en cloud Navision har du mulighed for at tjekke alle virksomhedsdata, hvor end du befinder dig. Alle data lægges på en platform og gemmes online, hvilket giver dig mulighed for at følge med om du er fysisk til stede i virksomheden eller ej.

Hos os medfølger cloud Navision altid

Cloud Navision hører til alle vores løsninger inden for vores tre specialer, NP Retail, NP Ecommerce og NP Entertainment med undermoduler. Alle specialer gør din hverdag, og dit arbejde lettere.

Med NP Retail kan du holde styr på salgstal, kasse, indkøb, lager mv. selvom du ikke opholder dig i butikken. Alle data lagres nemlig online, så du altid kan følge med. Med NP Ecommerce kan du hjemmefra følge lagerbeholdningen, så du altid ved, hvornår du skal ændre noget på din webshop eller bestille varer.

Føl dig tryg

Vores ERP system består af Microsoft Dynamics NAV, som er den førende teknologi inden for økonomistyring. Vi arbejder sammen med Microsoft og har anerkendelse herfra.

Med cloud Navision er du også sikret mod it-nedbrud. Når alt data gemmes online er du ikke afhængig af en computer, hvormed tyveri og it-nedbrud ikke længere er en trussel.

Gratis demo?

Prøv vores løsninger gratis og uforpligtende i 30 dage. Ved spørgsmål kan du kontakte os på telefon 70 22 03 22.