Dankortterminal

27. august 2015

Leder du efter en rigtig god løsning med en dankortterminal? I dag er en dankortterminal, som virker, helt uundværlig, og det er her, at NaviPartner kommer ind i billedet.

Effektiviser med én samlet løsning

NaviPartner leverer og supporterer forretningsløsninger, som er baseret på Microsoft Dynamics NAV. Dette betyder kort sagt, at du tilbydes én samlet IT-løsning, hvor dine forretninger på en nem og sikker måde håndteres effektivt. Hos NaviPartner har vi speciale inden for løsninger til retail, e-commerce og entertainment, så vi har en bred viden, som hjælper os til at finde den helt rette løsning for netop dig. Vi er desuden anerkendt af Microsoft og har udmærkelserne “Certified for Microsoft Dynamics NAV” og ”Microsoft Gold Partner”.

Få overblik med en integreret dankortterminal

Med en dankortterminal fra os tilbydes du en sikker løsning, som er til gavn for både dig og dine kunder. Du kan få en integreret dankortterminal, som gør det muligt for dig at integrere alle elementer i din forretning med hinanden. Dette skaber overblik og letter forretningsprocesserne.

Hør mere eller prøv en gratis demo

Hvis du ønsker mere viden om, hvordan vi kan hjælpe dig med en dankortterminal, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 03 22. Husk også, at du gratis og uforpligtende kan prøve en af vores løsninger i 30 dage.