Detailhandel

12. september 2015

Leder du efter en løsning til effektivisering af detailhandel? Så er NaviPartner helt sikkert et kig værd.

Én samlet butiksløsning med integreret økonomisystem

Hos NaviPartner tilbydes du NP Retail, som er en samlet og fremtidssikret butiksløsning, der omfatter alt lige fra software, hardware, implementering og undervisning, til hosting og support. NP Retail er desuden integreret til Microsoft Dynamics NAV, så økonomistyring, bogholderi, ordre- og varehåndtering, kasse og meget mere er samlet ét sted. Dette gør det muligt for dig på en effektivt og ressourcesparende måde at lede detailhandel.

Fremtidssikret løsning af høj kvalitet

I dag kører NP Retail i 1500 butikker i både ind- og udland, så du kan være sikker på at modtage en løsning af rigtig god kvalitet. Mulighederne er mange med NP Retail, og du har ubegrænset muligheder for at koble flere butikker og regnskaber på, så vores løsning er i den grad fremtidssikret.

Hør mere om vores løsninger til detailhandel eller prøv en demo

Hvis du er interesseret i en god løsning til detailhandel og ønsker mere viden om, hvordan vi hos NaviPartner kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 03 22. Husk også, at du gratis og uforpligtende kan prøve en af vores løsninger i 30 dage.