Skip to main content
ButikkerNaviPartner

Detailkæde Wam Denim vælger NP Retail som deres integrerede POS-system

By 18. september 2018august 24th, 2020No Comments

NaviPartners kassesystem, NP Retail, vil snart være at finde i 40 Wam Denim-butikker i Holland og Belgien. Med hjælp fra Xperit Solutions kan Wam Denim se frem til at få en fremtidssikret og integreret kasseløsning implementeret i alle butikker.

Wam Denim vælger NP Retail som deres integrerede POS-system

Wam Denim – en detailkæde med stor vækst

Med sine 40 tøjbutikker i Holland og Belgien har Wam Denim oplevet en stærk vækst de seneste år. De kom til erkendelsen af, at deres POS-system ikke kunne understøtte yderligere vækst.

Wam Denim ønskede derfor et integreret kassesystem til deres forretning. I den forbindelse var de på udkig efter IT-partnere, som kunne lede og rådgive dem. Det var her, Xperit og NaviPartner kom ind i billedet.

NaviPartner og Xperit Solutions – et godt samarbejde

Xperit Solutions er et hollandsk Dynamics NAV konsulenthus med mange års erfaring med engros- og produktionsvirksomheder. Her betjener de deres kunder med den nyeste software, service og support. Gennem det strategiske samarbejde mellem NaviPartner og Xperit, kunne problemet med Wam Denim løses, og der kunne etableres en fremtidssikret POS-løsning for detailkæden.

For at optimere lagerstyringsprocesserne blev Wam Denim sat i kontakt med Slimstock. Kombinationen af ressourcerne og kompetencerne hos Xperit, NaviPartner og Slimstock betød, at Wam Denims forretning kunne blive løftet til næste niveau.

POS og mPOS illustrereet på computerskærm, tablet og mobil

Vil du prøve NP Retail?

Få 30 dages adgang til vores POS-løsning, NP Retail, på alle enheder. Som bonus får du også adgang til webshop-løsningen NP Ecommerce samt Business Central.