Webshop med Dynamics NAV-integration

Drag nytte af at integrere verdens mest brugte webshop-løsning, Magento, med økonomisystemet, Dynamics NAV, med over 2 millioner brugere verden over.

Undgå dobbeltindtasninger

Med automatisering af processer mellem systemerne kan du undgå fejl og manuelle indtasninger.

Et væld af udvidelser

Magento og Dynamics NAV er i konstant udvikling, som kun vil fremme dine arbejdsprocesser.

Hurtig levering

Optimér din ordrehåndtering med automatisk generede pakkelabels og opnå hurtigere levering.

Opdateret lagerbeholdning

Spar ressourcer på optælling af varelager  med automatisk opdateret lagerbeholdning.

Automatisering af processer

Med en webshop-integration til Microsofts økonomisystem Dynamics NAV bliver alle ordrer og al e-handel registreret i direkte i dit økonomisystem. Det vil hurtigt give dig oplevelsen af, at få frigivet ressourcer i din dagligdag. Du vil altid have opdateret data og automatiseringen af dine arbejdsgange vil spare dig tid på varevedligeholdelse og sikre at lageret altid stemmer.

magento

Minimerer fejl

Med en Navision-integration undgår du manuelle indtastninger og dobbeltindtastninger og forebygger derved menneskelige fejl.

Hvis du skal behandle en ordre uden en Dynamics NAV-integration, er det en proces på 3 steps. Først skal du indtaste data i webshoppen, derefter indtaste i Dynamics NAV og til sidst indtaste information hos fragtleverandør.

Med en Dynamics NAV-integration sker hele processen automatisk og du slipper derfor for potentielle fejlindtastninger, samtidig med at du sparer tid.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig.

Det bedste fra to verdener

En webshop-integration til Dynamics NAV gør, at du bruger NAV til, det den er bedst til, og din Magento-webshop til det, den er bedst til.

Dynamics NAV giver dig blandt andet økonomistyring, ordrehåndtering, lagerhåndtering og finans. Med andre ord – alle de tunge administrative processer. På den anden side har du din Magento-webshop, der blandt andet sørger for søgemaskineoptimering og et super visuelt udtryk. Samtidig er der et hav af tilkøbsfunktioner til Magento, som giver dig de bedste muligheder for at få det maksimale ud af din løsning.

Med en Dynamics-integration får du altså det bedste fra to verdener.

Bedre integrationsmuligheder til fragtleverandører

Ordrehåndteringen kan foregå endnu mere simpelt ved hjælp af Dynamics NAV-integration til Consignor. Consignor har samlet de mest brugte fragtleverandører i én samlet løsning. Det gør, at når en ordre bliver bogført i Dynamics NAV vil der automatisk blive genereret en pakkelabel med kundeoplysninger samt fragtmetode der lynhurtigt kan sættes på pakken inden afsendelse.

Læs mere om Consignor og de mange fragtmuligheder her »

Omnichannel

Online og offline kanaler flyder mere og mere sammen og dine kunder forventer at kunne købe de samme produkter om de besøger din webshop eller kommer fysisk i din butik. Kunderne forventer at kunne benytte click and collect, bytte og returnere onlinekøb i din fysiske butik og bruge gavekort online såvel som offline.

En Dynamics NAV-integration gør at der altid er et samspil mellem varer, priser og lager. Køber en kunde en vare i den fysiske butik, vil det automatisk blive opdateret på webshoppen – og omvendt.

De automatiske arbejdsgange gør, at du ikke behøver bekymre dig om din lagerstatus altid er opdateret. Det gør også, at du ikke behøver at indtaste manuelt, hver gang du laver et salg offline såvel som online.

Se mere om vores webshop-løsning, NP Ecommerce.