Dynamics NAV-udvidelser

Med Dynamics NAV har du mange muligheder – og mange mulige tilføjelser. De hjælper alle sammen dig og din forretning, så du kan holde fokus på at drive den. Og mere end 2 millioner tilfredse brugere kan ikke tage fejl.

Med NP Business Insight får du mulighed for at få indsigt i din virksomheds performance ved at sammensætte og visualisere din data fra Dynamics NAV med Power BI.

Læs mere »

NaviPartners konverteringsværktøj sikrer en nem og sikker overførsel af dine data.

Læs mere »

Udfør fakturering og opkrævning på 40 forskellige måder i det meste af Nordeuropa; blandt andet OIO fakturering, ekstern printservice, Nets Betalings-Service, Nets LeverandørServce, Svensk Autogiro.

Læs mere »

Campaign Monitor er nem og enkel at bruge. Og så giver det dig rigtig gode muligheder for at optimere dine kampagner, fordi du meget præcist kan se, hvordan dine modtagere reagerer, når du udsender.

Læs mere »

Med Document Capture fra Continia kan du scanne, udføre OCR-genkendelse, registrere og arkivere alle typer dokumenter direkte i Microsoft Dynamics NAV. Nemt og hurtigt på lige den måde, du ønsker.

Læs mere »

JetReports integrerer Excel med Microsoft Dynamics NAV og bruger dataene som grundlag til for eksempelvis grafer eller pivottabeller. Det er nemt at bruge, og resultatet er præcise og overskuelige.

Læs mere »

Med NaviDocs automatiserer du massebogføring og -udsendelse af virksomhedens dokumenter. Samtidig sparer du tid og får overblik. I præsentationen gennemgår vi funktionerne i NaviDocs.

Læs mere »

Datalogging giver dig mulighed for at logge tilføjelser, ændringer og sletninger af dine data i Dynamics NAV.

Læs mere »

NP IDS (Inter Database Services) giver dig mulighed for at synkronisere data mellem to eller flere regnskaber.

Læs mere »

Med integrationen mellem Dynamics NAV og Post Danmarks forsendelsessystem, Pacsoft Online, bliver håndteringen af forsendelser enkel og effektiv, samtidig med, at du kan give dine kunder endnu bedre service.

Læs mere »

Spar tid ved at få automatiseret tunge opgaver til at køre om natten eller i weekenden.

Læse mere »

Med NaviConnect-modulet styrer og automatiserer du udlæsning af data fra NAV til indlæsning i din webshop, så fx priser eller varelager nemt kan opdateres.

Læs mere »

Expense Management fra Continia er et rejseafregningsmodul, som er direkte forbundet med Microsoft Dynamics NAV. Løsningen giver et komplet overblik over alle rejseomkostninger i økonomisystemet, og medarbejdere kan nemt og hurtigt registrere og vedlægge bilag på udgifterne.

Læs mere »

Med Payment Management fra Continia samler du virksomhedens betalingsformidling og overfører kun betalingsfiler og kontopostfiler til og fra dit bankbetalingsprogram.

Læs mere »

Som vareleverandør til det offentlige er du forpligtet til at aflevere fakturaer og kreditnotaer i OIOUBL-formatet. Fordelen for dig er, at du sparer tid og ressourcer, fordi manuelle rutiner bliver erstattet af automatiske processer.

Læs mere »

SMS-afsenderen giver automatisk kunderne besked om ordrestatus og levering. Samtidig kan du altid følge med i din forretning – selvom du ikke har adgang til internettet.

Læs mere »

Send NAV-rapporter og -dokumenter som pdf – direkte pr. e-mail til dine kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere.

Læs mere »