JetReports – rapporter i Excel med data fra NAV

JetReports integrerer Excel med Microsoft Dynamics NAV og bruger dataene som grundlag til for eksempelvis grafer eller pivottabeller. Det er nemt at bruge, og resultatet er præcise og overskuelige rapporter i et professionelt design og i præcis det format, du ønsker.

Tillægsløsning til Excel og Microsoft Dynamics NAV

JetReports er et selvstændigt program og købes som tillægsløsning til Microsoft Dynamics NAV. Programmet gør det muligt at hente real time-data fra flere forskellige databaser og samle dem i Excel. Hvilket betyder, at dataene altid er helt opdateret.

Bedre beslutningsgrundlag med avanceret rapportering og analyse

JetReports muliggør avanceret rapportering og analyse på alle dele af databasen – også de specialtilrettede. Det betyder, at ledelsen og andre beslutningstagere til enhver tid kan generere alle de rapporter og analyser i Excel, som de har behov for.

Excel-brugerflade og “drag and drop”-data

JetReports styres fra Excel, hvor der bliver tilføjet “Jet” i menubaren efter installation af programmet. Da JetReports ligner Excel, kan nye brugere hurtigt lære at bruge programmet. Så snart JetReports er aktiveret, kan man udvælge de data i Microsoft Dynamics NAV, som ens rapport skal baseres på og med musen trække dem over i Excel. Her designes rapporten med få museklik.

Giver overblik og adgang til alle detaljer

JetReports giver dig overblik over store datamængder. Samtidig giver programmet dig også mulighed for at gå den anden vej og undersøge den mindste detalje ved hjælp af en såkaldt “drill down”-funktion. Med den kan du slå op i Microsoft Dynamics NAV via Excel og trin for trin »bore« dig ned til de data i Microsoft Dynamics NAV, der har dannet grundlag for de enkelte tal i rapporten. Derfor kan alle oplysninger i rapporten efterprøves umiddelbart og eventuelle tvivlsspørgsmål ryddes af vejen med det samme.

Fordele ved JetReports

  • Let at lære – efter et kort kursus er de fleste i gang med JetReports
  • Rapporter kan designes hurtigere end i Microsoft Dynamics NAV
  • Alle data fra Microsoft Dynamics NAV kan bruges i rapporterne
  • Skaber overblik og giver bedre beslutningsgrundlag
  • Mulighed for detaljerede analyser
  • Direkte adgang til alle de data, som rapporterne beskriver
  • Fuld integration med både Microsoft Dynamics NAV og Excel
  • Mulighed for at kombinere data fra forskellige databaser og regnskab.

* Løsningen kræver desuden en SPLA Excel-klient på terminalserveren samt evt. arkivplads samme sted