Få styr på din performance med Power BI

Med NP Business Insight får du mulighed for at få indsigt i din virksomheds performance ved at sammensætte og visualisere din data fra Dynamics NAV med Microsoft Power BI.

Træf beslutninger der gavner din forretning

Virksomheder i dag producerer data kontinuerligt og i store mængder. Din virksomheds performance afhænger derfor af, hvor god du er til at overskue, administrere samt analysere din data. Uden indsigt og overblik i din virksomheds data risikerer du at blive overhalet indenom af dine konkurrenter.

Ved at synkronisere din data fra Dynamics NAV til Power BI opnår du en dyb indsigt i din forretning ud fra overskuelige, visuelle opsætninger af din data. Ved hjælp af denne indsigt kan du, dine butikker og kollegaer træffe kvalificerede og fordelagtige beslutninger, der gavner din forretning.

Hør hvordan NP Business Insight kan gøre en forskel for din performance.

Skræddersy din data med Power BI

Med NP Business Insight og Power BI er funktionerne og mulighederne mange. Der hvor funktionen for alvor giver værdi for din virksomheds performance, er mulighederne omkring opsætning og sammensætning af data. Med Power BI kan du nemt og hurtigt oprette datasets og opstille rapporter og dashboards, som alle kan skræddersyes og tilpasses efter dit og virksomhedens behov.

Datasets – integrér din data
Ved hjælp af datasets i Power BI kan du importere al slags data ind i systemet. De oprettede datasets kan benyttes igen og igen til forskellige datasammensætninger og rapporter.

Reports – visualisér din virksomheds performance
Med Power BI rapporter har du rig mulighed for at visualisere dine importerede datasets i forskellige typer tabeller, netværksmodeller, kort mm. Du kan derigennem sammensætte data i tabeller og få visualiseret, hvordan udvikling samt fordelingen er for salg af varer, butik eller andet. Desuden er rapporterne interaktive, dvs. du kan fremhæve et specifikt produkt eller parameter og se, hvordan det påvirker de resterende tabeller i rapporten.

Dashboards – få overblik over dine nøgletal
Dashboards er for alvor vejen til overblik over din virksomheds, butikkers eller webshops performance. Her kan du fx holde øje med din løbende omsætning eller salg af varegrupper, idet dashboards giver dig mulighed for at få et hurtigt øjebliksbillede af din data og dens udvikling. Dette mindsker risici ved beslutningstagen og kan være med til at sikre, at din virksomhed udvikler sig i den mest gunstige retning.

Både rapporter og dashboard kan deles med andre i virksomheden, så du nemt kan videndele og sikre, at virksomheden som helhed træffer korrekte forretningsbeslutninger baseret på fakta. Få et hurtigt kig på hvordan Power BI fungerer i nedenstående video.

Drag fordel af integrationen med Dynamics NAV

Ved at integrere din data fra Dynamics NAV sikrer du, at din datasammensætning og dit overblik i Power BI er baseret på de væsentligste data af din virksomheds performance. Derudover synkroniserer Dynamics NAV løbende data til Power BI, så dine dashboards og rapporter er opdaterede.

Værdien af integrationen med Dynamics NAV afhænger af hvilke data du fodrer dit ERP system med. Med NaviPartners kasseløsning og webshop synkroniserer du din omsætning og andet direkte i Dynamics NAV samtidig med at du kan kontrollere lagerstyring og rapportering. Al denne data vil med NP Business Insight give dig den ballast og sikkerhed, når du skal træffe beslutninger, der skal øge din virksomheds produktivitet og bundlinje.

Prøv Dynamics NAV i 30 dage

Få gratis adgang til Dynamics NAV på både pc’er, tablet og smartphone. Som bonus får du også adgang til vores POS- og webshopløsning.