Skip to main content
NaviPartnerNyhedsbrev

Effektiviser med opdateret styresystem og høj kompatibilitet

SKREVET AF 15. June 2020October 12th, 2020No Comments

Ofte kommer beskeden om opdateringer, mens du har travlt med at betjene kunder eller sidder fordybet i arbejdet. Men hvis du vil sikre at dine enheder kommunikerer optimalt og udveksler informationer med andre programmer, er det vigtigt at holde deres styresystem opdateret.

Tre gode grunde til at vedligeholde styresystemet

  • Kompatibilitet. Du øger din enheds kompatibilitet ved at sikre, at enheden kan køre de nyeste versioner. Kompatibilitet inden for it handler i stor grad om at have fælles standarder og kommunikere et fælles sprog. Ved at have kompatible programmer, kan man hurtigere og mere optimalt nå ud til andre enheder. Det giver dig mulighed for at udnytte alle softwarens funktioner, så du kan arbejde mere effektivt.
  • Sikkerhed. I følge Center for Cybersikkerhed er it-sikkerhed ekstra vigtigt i en situation, hvor mange arbejder hjemmefra. Mange mennesker er mindre vagtsomme, når de sidder hjemme i privaten, og arbejder måske via internetforbindelser, der er mere usikre end på kontoret. Det gør computerne mere sårbare over for angreb fra virus, spyware og hackere.
  • Ydeevne. Sidst og ikke mindst forbedrer du enhedernes ydeevne ved at sikre, at deres styresystem er optimeret bedst muligt.

Kontakt os og få en god pris

NaviPartner sørger for løbende opdatering af den del af softwaren, der er udviklet af os. Opdatering af dine enheders styresystem er ikke automatisk inkluderet i vores service. Det skal du som udgangspunkt selv sørge for at holde opdateret.

Hvis du ønsker det, hjælper vi gerne med opgaven på medgået tid. Vi opdaterer dine enheder online og på et tidspunkt, der passer det dig. Kontakt hotlinen på 70 22 03 22 eller opret en sag via sagssystemet, så vender vi tilbage med en god pris.