Enterprise Resource Planning

25. august 2015

Enterprise Resource Planning omtales i daglig tale som et ERP-system, hvilket kort sagt er et system, som automatiserer og strømliner processerne i din virksomhed.

Få overblik og effektiviser med én samlet ERP-løsning

Med et ERP-system bliver det muligt at styre forretningen på en mere effektivt måde, eftersom styringen af finans, salg, lager, forsendelse og service samles i én ERP-løsning. NaviPartner tilbyder dig en løsning, så du kan opnå fordelene ved et ERP-system, idet NaviPartners løsninger integreret med Microsoft Dynamics NAV netop kan muliggøre dette for dig. Microsoft Dynamics NAV er en virksomhedsløsning til små og store virksomheder, så gør det muligt for dig på en effektiv måde at styre din forretning. Alle de forskellige funktioner i en virksomhed skal gerne arbejde sammen om et fælles mål, og med en ERP-løsning får du skabt overblik og på samme tid effektiviseret dine forretningsprocesser.

Høre mere eller prøv en gratis demo på NP Retail

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan Enterprise Resource Planning kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 03 22. Husk at du gratis og uforpligtende kan prøve en af vores løsninger i 30 dage.