Webinar:
Oplev de nye funktioner i
NP Entertainment

Benytter du NP Entertainment som billetløsning? Så tilmeld dig vores webinar og få tips og tricks til at effektivisere din attraktions billet- og medlemsskabshåndtering.

Få glæde af de nye funktioner

I dette webinar vil Lars Peter Thorup, forretningskonsulent hos NaviPartner, hjælpe dig med at få endnu mere ud af dit billetsystem. Ny funktionalitet er nu tilgængeligt, så du kan effektivisere dine arbejdsprocesser og få endnu mere glæde af NP Entertainment. Du får bl.a. tips til, hvordan du får bedre overblik over dine events, hvordan du lettere kan oprette billetter samt hvordan du kan kontrollere salget på dine forskellige salgskanaler. Læs mere om de nye funktioner nedenfor.

Dato og tidspunkt
  • Torsdag d. 14. januar 2021
  • Kl. 13.00-13.45

Deltagelse er gratis – så tilmeld dig allerede i dag!

Portrætbillede af Lars Peter Thorup

Billetoprettelse

Denne nye funktion gør det lettere og hurtigere for dig at oprette billetter i NP Entertainment. Det er en simpel proces, der opretter alle de nødvendige komponenter i den rigtige rækkefølge for dig. Med billetoprettelsesfunktionen slipper du for at oprette varer, billetter og derefter koble dem sammen når du fx skal sælge billetter til et event.

Billetoversigt

Den nye billetoversigt gør det lettere for dig at se, hvor mange billetter du har forudsolgt på specifikke datoer og tidspunkter. På den måde kan du hurtigere få overblik over hvad din kapacitetsprocent er på de forskellige datoer. Hvordan skal I fordele jeres ressourcer og marketingindsatser? Det kan I lettere beslutte med den nye billetoversigt.

Kapacitetskontrol

Kontrollér hvor mange billetter du vil sælge på dine forskellige salgskanaler. Vil du for eksempel sikre dig, at der altid er billetter at købe ved indgangen og at de ikke bliver udsolgt online? Så kan du vælge, at kun 50% af billetterne sælges online og at POS’en kan sælge 100% af billetterne. Har du medlemmer, kan du også styre hvor mange procent af billetterne de kan købe.

Navigering i transaktioner

Det er nu blevet lettere at navigere og blive klogere på dine transaktioner i økonomisystemet. Du kan fra en bon i revisionsrullen se de specifikke billetter eller medlemsskaber relateret til transaktionen. Der er altså kommet et skarpere link mellem de transaktioner, du laver i regnskabet til de medlemsskaber og billetter, der bliver udstedt.