ERP Dynamics NAV

17. september 2015

Ønsker du at bruge mindre tid på administrative opgaver? NaviPartner arbejder på, at finde optimale løsninger inden for ERP Dynamics NAV til din virksomhed.

Standarter med gode muligheder for tilpasning

Vores Microsoft Dynamics NAV ERP-system, danner grundlaget for en samlet IT-løsning som passer til netop din virksomhed. Vi har tre specialiseringer, NP Retail, NP Ecommerce og NP Entertainment med yderligere undermoduler. Disse specialiseringer er alle standarder inden for en forretningsform, men vi har mange muligheder for at tilpasse ERP-systemet til din virksomhed.

Spar tid og ressourcer med Dynamics NAV

Vores ERP Dynamics NAV samler alle dine data et sted, det sparer både dig og dine medarbejdere tid og ressourcer. Med NP Retail samler vi lagerbeholdning, ordrer, statistikker, salg mv. på et sted. Med NP Ecommerce er den væsentligste del selve lagerbeholdningen. Da der her er tale om nethandel er det nemlig vigtigt, at lagerbeholdningen hele tiden opdateres, så en vare ikke sælges flere gange. Vores NP Entertainment løsning består af flere moduler, som kan sammensættes til den bedste løsning for dig, uanset hvilken del af underholdningsbranchen du er en del af.

Tilbud eller gratis demo?

For spørgsmål eller ønske om tilbud om et ERP Dynamics NAV kan du kontakte os på telefon 70 22 03 22. Du kan prøve vores ERP-system gratis i 30 dage, herefter vælger du selv, om du ønsker at fortsætte.