Hvordan kan NP Jewellery hjælpe dig?

Hør hvordan vores brancheløsning til guldsmede og urmagere kan hjælpe din virksomhed på vej.

Deltag i vores seminar om NP Jewellery

Hør om de mange muligheder med NP Jewellery, og bliv meget klogere på løsningens ERP-system, Microsoft Dynamics NAV 2016, og mulighederne for en webshop bygget på markedets stærkeste e-handelsplatform, Magento.

Find også ud af, præcis hvorfor NP Jewellerys integration mellem økonomisystem, kasseløsning og webshop er så afgørende, og hvordan denne kan spare din virksomhed ressourcer, skabe værdi og geare din forretning til vækst.

Tid og sted

Torsdag d. 28. april 2016 kl. 13-16.30 på vores kontor i Aarhus – Tangen 6, 8200 Aarhus N.

Program

  • Økonomistyring med Microsoft Dynamics NAV 2016
  • Brancheløsningen til guldsmede og urmagere, NP Jewellery
  • Integreret webshop med NP Ecommerce og Magento.

Læs hele dagens program

.

Dagens program

13.00: Velkomst

13.15: Økonomistyring med Microsoft Dynamics NAV 2016

Microsoft Dynamics NAV er med sine 2 mio. brugere markedets mest velafprøvede ERP-system. 2016-udgaven giver din virksomhed et ERP-system, som er hurtig at implementere og nemt at bruge, samt understøtter din virksomheds vækstambitioner. Peter Jacobsen fra Microsoft viser rundt i Microsoft Dynamics NAV 2016 og fortæller om fremtidsplanerne for produktet.

14.30: Brancheløsningen til guldsmede og urmagere, NP Jewellery

NP Jewellery samler kasse- og økonomistyring i én integreret løsning, som er klargjort til e-handel og indeholder en lang række funktioner, som er specielt udviklet til guldsmedebranchen. Johnny Andersen og Kjeld Mortensen introducerer NP Jewellery og tydeliggører, vha. konkrete kundecases, NP Jewellerys mange muligheder. Til sidst løfter de sløret for, hvor brancheløsningen er på vej hen.

magento webshop, magento integration

15.15: Integreret webshop med NP Ecommerce og Magento

NaviPartners webshop-løsning, NP Ecommerce, er integreret til NAV og bygger på markedets bedste webshop-platform, Magento. Kasper Højdal og Kristian Pedersen introducerer Magento og fortæller, hvordan denne platform skaber grundlaget for NP Ecommerce. Derudover vil de løbende inddrage kundecases som illustrerer, hvilke fordele integrationen mellem Magento og NAV skaber.

16.00: Afrunding af dagen

Mulighed for at netværke med kollegaer i branchen, samt få en uformel snak med nuværende NP Jewellery-kunder og dagens oplægsholdere.