Invitation til Retail Ready 2016

Eventdag med fokus på fremtidens detailhandel

Kære Retailer,

Den 12. november afholder vi eventdagen Retail Ready. Programmet er sprængfyldt med indlæg om tendenser og teknologier, der kommer til at forandre detailhandlen. Alle sejl er sat til, for at du kan få en udbytterig dag.

Velkommen til Nyborg Strand
Retail Ready 2016 finder sted torsdag d. 12. november 2015 kl. 9 på Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg.

Tilmeld dig allerede i dag
Det er gratis at deltage, men antallet af pladser er begrænset og pladserne bliver fordelt efter først til mølle-princippet, så tilmeld dig hurtigst muligt ved at udfylde formularen her under.

Vi glæder os til at se dig.

TILMELDING

Dagens program

09.00: Indregistrering og morgenmad

09.30: Velkomst

09.35: Kick-off på Microsoft Dynamics NAV 2016
Dynamics NAV 2016 giver dig værktøjerne til at blive mere konkurrencedygtig. 2016-udgaven giver virksomheden en ERP-løsning, der er nem og overskuelig at bruge, der er hurtig at implementere og som understøtter virksomhedens vækstambitioner. Anett Bang Knudsen og Peter Jacobsen fra Microsoft viser rundt i Microsoft Dynamics NAV 2016 og fortæller om fremtidsplanerne for produktet.

10.15: ”Hov, hvor er disken?” Frigør kasseapparatet fra disken
NaviPartners nye app – dynamics-retail.com – er en mobil POS-løsning. Appen understøtter alle platforme og giver butikspersonalet mulighed for at klare alle slags transaktioner på salgsgulvet ved hjælp af en smartphone eller tablet. Mark Stewart Pedersen fra NaviPartner gennemgår alle de spændende features.

11.00: Pause

11.15: Fra data til indsigt – Power BI til NAV 2016
Power BI til NAV 2016 giver dig mulighed for at få indsigt i store mængder data. Power BI gør det nemt for dig at visualisere data, dele rapporter og oprette direkte forbindelse til alle de data, der er vigtige for din forretning. Bo Schou fra Accobat præsenterer Power BI, som giver dig bedre forudsætninger for effektivt og målrettet at ramme dine mest profitable kunder.

12.00: Frokost

13.00: Digital strategi giver din webshop succes!
Godt købmandskab handler – også online – om at kende sine kunder og kontinuerligt forbedre opsætning og markedsføring. Men de utallige digitale muligheder og trends kræver indsigt og prioritering for ikke at være spildte kræfter. Lars Steffen Jensen fra 3xo præsenterer 3 strategiske metoder, der giver overblik, flere kunder og et effektivt løft af omsætningen i din webshop.

13.45: Fra støvet detailkæde til omnichannel superbrand
I 2011 blev Skousen opkøbt af konkurrenten WhiteAway efter flere års økonomiske problemer. Siden da er konkurs vendt til succes, hvor stort set alle butikker genererer et overskud. Tanken bag har været at drive detailhandel med fokus på omnichannel, hvor offline og online komplimenterer hinanden. Nikolai Aas fra Skousen/WhiteAway fortæller om, hvordan skuden blev vendt.

14.30: Pause

14.45: One-click-shopping med Powa Technologies og MobilePay
Med PowaTag er der kun ét klik fra at skanne tags i magasiner, reklamer eller sågar lyd-bidder fra TV- og radioreklamer og til at gennemføre et køb. Kunden godkender købet med ét enkelt klik og får leveret sin vare. PowaTag åbner et væld af spændende muligheder, og Mike Horrell fra Powa glæder sig til at fortælle, hvilken værdi, det kan give dig.

15.30: Afrunding af dagen