Expense Management – effektiv håndtering og registrering af medarbejderudgifter

Registrér dine medarbejderudgifter når du er på farten og håndtér udgifterne direkte i Dynamics 365 Business Central.

Expense Management fra Continia er et rejseafregningsmodul, som er direkte forbundet med Business Central. Løsningen giver et komplet overblik over alle rejseomkostninger i økonomisystemet, og medarbejdere kan nemt og hurtigt registrere og vedlægge bilag på udgifterne.

Brugeren kan både benytte app eller webbrowser til at dokumentere rejseudgiften med det samme. Udgiften registreres og et billede af kvitteringen kan hurtigt vedlægges som bilag. Så snart udgiften er gennemført af brugeren, kan den strakt håndteres af bogholderi direkte fra økonomisystemet. Brugeren kan i sin egen oversigt se, hvilke rejseudgifter der er godkendt, samt hvilke udgifter som mangler at blive behandlet.

Gør rejseudgift-registrering og håndtering helt enkel med Expense Management og spar tid og få overblik over dine medarbejderes rejseudgifter.

Mere om Continia Expense Management »

NaviPartner implementerer, installerer og underviser i Expense Management

Som din Business Central-partner er det NaviPartner, der står for at implementere Expense Management hos dig. Vi skræddersyer løsningen til din virksomhed, installerer den i dit system og leverer den nødvendige undervisning, så du får størst muligt udbytte af din investering.

« Tilbage til NP Retail Tilvalg

Portrætbillede af Sales Executive Stefan Stefansen

Ring til os på
7022 0322

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.