Skip to main content
Business Central

Få indsigt i Continias produktportefølje i webinar-serie

By 17. marts 2021No Comments

Øg dit kendskab til værdiskabende, integrerede Business Central-moduler fra Continia i deres webinar-serie. Gennemgangen af modulerne giver dig indsigt i, hvordan du kan optimere dine forretningsprocesser.

Continia webinarer

Continias kommende webinarer

Vores samarbejdspartner, Continia, er førende inden for udvikling af software-løsninger, der effektiviserer og automatiserer administrative opgaver. I slutningen af marts afholder Continia tre relevante webinarer for virksomheder, der ønsker at effektivisere specifikke arbejdsprocesser. Webinarerne er som følger:

  • Payment Management d. 22. marts kl. 10. Tilmeld
  • Expense Management d. 25. marts kl. 10. Tilmeld
  • Document Capture d. 26. marts kl. 10. Tilmeld

Deltagelse i webinarerne er gratis. Du tilmelder dig via linksene foroven.

Payment Mangement, Expense Management og Document Capture

Payment Management-modulet sikrer en fuld integration mellem ERP-systemet og banken. Det gør det lettere at godkende, sende og modtage ind- og udbetalinger direkte fra Business Central. Alle betalinger, uanset valuta, leverandør, eller bankkonto, kan altså foretages fra ét og samme posteringssted; udbetalingskladde.

Expense Management-modulet klarer styring og administrering af alle typer rejseudgifter med konfigurering i Business Central. Alle indberettede udlæg er samlet i økonomisystemet, hvilket giver et komplet overblik over alle virksomhedens udgifter i realtid i ét og samme system.

Document Capture-modulet strømliner og automatiserer alle trin i den daglige håndtering af dokumenter, herunder fakturaer.  Administrationen og behandlingen af dokumenter gøres smertefri med funktioner som automatisk genkendelse af leverandør, udvidet dokumentoversigter, præregistrering af købsfakturaer og meget mere.

Portrætbillede af Sales Executive Stefan Stefansen

Kontakt os for at høre mere

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.