Skip to main content
AttraktionerButikkerNaviPartner

Få pålidelig og sikker drift efter de bedste internationale standarder

By 19. september 2018marts 15th, 2021No Comments

Som IT-leverandør og forretningspartner er kundernes sikkerhed vores første prioritet. Som garanti for vores arbejde med sikkerhed og drift, har NaviPartner opnået en række certificeringer målrettet kvalitets- og sikkerhedsinitiativer, der har betydning for dig som kunde.

Sikker og pålidelig drift

Revisorerklæring, der lever op til lovkrav og god IT-skik

NaviPartner agerer i overensstemmelse med den internationale og danske revisionsstandard ISAE 3402 type 2. Det er en professionel validering, der dokumenterer og garanterer, at vi har styr på vores drift, egenkontrol, sikkerhed og forretningsgange.

Den internationale certificering indebærer test af de kontroller, som vores revisionserklæring angiver. Disse test udføres hvert år af en uafhængig statsautoriseret revisor, med IT revision som speciale. Revisoren reviderer vores bagvedliggende procedurer og rutiner, herunder gendannelse fra backup, registrering af hændelser, logning, sikring af fysiske forhold mv. Ved revision af vores datacenter gennemgår revisoren bl.a. netværk, overvågning, beskyttelse mod brand, vand, strømafbrydelse, adgangssikkerhed og backup.

NaviPartners ISAE 3402 type 2-certificering garanterer, at alle processer foregår i overensstemmelse med denne standard. For dig betyder det mere konkret, at du og din regnskabsafdeling kan være sikre på, at vi overholder branchens krav både i Danmark og internationalt.

Kvalitetssikret drift af kassesystem efter franske standarder

NaviPartners kassesystem, NP Retail, er for nyligt blevet certificeret med det franske certifikat NF 525. NF 525 er et certificeringsmærke, der fungerer som en garanti for kvaliteten og sikkerheden af POS-systemet.

Den franske kollektivt etablerede standard tager højde for alle de lovmæssige krav til sikkerhed og drift af kasseløsningen. For at opnå et NF-certifikatet har NaviPartner bevist kvaliteten af kassesystemet samt garanteret pålideligheden af drift, arkivering og sikkerhed. Kravene i NF 525-certificeringen blev desuden verificeret af en uafhængig tredjepart.

Kravene i et NF 525-certifikat vedrører hovedsageligt:

  • Kvalitetssikring af produkt, dokumentation, test og validering af funktioner
  • Identifikation af proces for indsamling og lagring af data
  • Overholdelse af juridiske forpligtelser i overensstemmelse med fransk lovgivning
  • Bevis for overholdelse af systemets levetid og dens udvikling.
Portrætbillede af Michael Garver Bundgaard

Kontakt os for at høre mere

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.