Få samlet løse kabler i en SpacePole

16. marts 2017

I forbindelse med implementeringen af det mobile dankort bliver dankortterminalerne udstyret med en boks og tilhørende kabler for at understøtte den nye betalingsform. Med en SpacePole kan samtlige ledninger samles i en elegant og funktionel løsning.

Funktioner og fordele ved en SpacePole

En SpacePole er et gennemtestet og brugervenligt stativ til IPP350-terminalen. Den har en patenteret vippe-teknologi og ergonomisk betjening, der gør den i stand til at vippe pladen op til 70 grader samt dreje den op til 210 grader. Den har en pladeteknologi, der gør, at pladen kan justeres og tilpasses efter det ønskede behov, og samtidig er den forsynet med et håndtag, så den er nem at tage fat i. En SpacePole gør det således både hurtigere og mere bekvemt for kunderne at betjene dankortterminalen.

Der er flere løse kabler at holde styr på efter montering af det mobile dankort. De kan let samles i en SpacePole, så de er ude at syne. Drejefunktionen er begrænset, og det sikrer, at det ikke er muligt, at kablerne bliver trukket i stykker. Den er både nem at opsætte og udskifte, da den leveres komplet med skruer og monteringsinstruktioner, og pladen kan udskiftes særskilt. Der er fem års garanti på samtlige metaldele fremstillet af Ergonomic Solutions.

Bestil via sagssystemet

  1. Når du trykker på nedenstående knap, kommer du ind på vores sagssystem.
  2. Log in, opret en sag og giv den overskriften SpacePole, så behandler vi sagen hurtigst muligt. Husk at skrive, hvor mange du skal bruge.