Skip to main content
Attraktioner

Fasthold dine medlemmer med årskort på abonnement

SKREVET AF 12. april 2021januar 17th, 2022No Comments

Medlemskaber på abonnement giver dine medlemmer adgang til din attraktion eller museum så tit de vil, så længe de vil. Samtidig opnår du større sikkerhed for tilbagevendende indtægter, når du fastholder medlemskaber og betalinger.

Abonnement på medlemskaber

De fleste attraktioner eller kulturinstitutioner tilbyder i dag en form for årskort eller medlemskort som besøgende og medlemmer kan købe. Det giver medlemmerne mulighed for at besøge attraktionen flere gange i en given, betalt periode. For museer og attraktioner er netop disse medlemmer og tilbagevendende besøgende en vigtig del af forretningen. En måde du kan fastholde dine loyale medlemmer er ved at tilbyde dem abonnement på deres medlemskab. Med medlemskaber på abonnement opnår du større sikkerhed for tilbagevendende indtægter, da du fastholder dine medlemskaber og betalinger.

Fordelen for dine medlemmer med en aktiv abonnementstjeneste er, at deres medlemskab og betaling trækkes automatisk. Det betyder, at de kan besøge din kulturinstitution eller attraktion uden unødig bøvl og ventetid. Abonnementstjenesten sikrer altså, at dine medlemmer har adgang til din attraktion uanset om deres medlemskort er fysiske eller digitale i Wallet. Begge typer medlemskort bliver nemlig automatisk fornyet.

Fleksibelt setup

Med abonnementstjenesten, NP Member Subscription, kan I trække betaling og forny jeres medlemmers medlemskaber. Tjenesten kan nemt tilpasses, så det passer til netop jeres setup. Har I medlemskort, årskort eller sæsonkort? Uanset hvilke medlemstyper, I opererer med, kan abonnementstjenesten tilpasses jeres forretning. Betalingsregulariteten bestemmes nemlig efter hvor ofte og hvornår medlemskaberne skal fornyes.

Tilmelding i webshoppen

Nye medlemmer har mulighed for at tilvælge automatisk fornyelse ved tilmeldingen og betalingen af medlemskabet. Også eksisterende medlemmer kan tilvælge tjenesten via deres personlige profil på webshoppen. Som vi kender det fra andre abonnementstjenester kan medlemmerne nemt afmelde abonnementet og afbryde den automatiske fornyelse og betaling. Abonnementstjenesten er altså en service, der kan skabe en mere gnidningsfri oplevelse for de medlemmer, som vælger det til i webshoppen.

Vi tilbyder NP Member Subscription til vores kunder med NP Member Management Online på Magento 2.

Portrætbillede af Sales Executive Jonas Myhlius

Kontakt os for at høre mere

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.