Forretningsløsning

20. juli 2015

Med Microsoft Dynamics NAV får du og din virksomhed den bedste forretningsløsning.

Skræddersyede løsninger

Hos NaviPartner arbejder vi på, at finde den bedste forretningsløsning til dig. Vi har tre specialer, NP Retail, NP Ecommerce og NP Entertainment med yderligere undermoduler. Den bedste forretningsløsning tilpasses den enkelte virksomhed, og her kommer NaviPartner ind i billedet. Vi skræddersyr en optimal løsning til dig.

Vores tre specialer indeholder forretningsløsninger til butik, netbutik og underholdningsbranchen. Vores NP Entertainment består af flere moduler så der er systemer, som passer til dig. Vi har løsninger til billetscanninger, salg af billetter, koordinering/booking mv.

Anerkendt af Microsoft

Vores forretningsløsning indeholder ERP systemer fra Microsoft Dynamics NAV. Vi har udmærkelserne Certified for Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Gold Partner fra Microsoft, hvilket gør os til Microsoft partner.

Gratis demo eller uforpligtende møde?

Prøv vores forretningsløsning gratis i 30 dage, herefter vælger du selv om du ønsker at fortsætte. Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende møde, kan du ringe til os på telefon 70 22 03 22.