Skip to main content
Attraktioner

Højt serviceniveau og hurtig ekspedition med en mPOS

By 26. juli 2017august 24th, 2020No Comments

Nu kan attraktioner og forlystelser også få fordelen af en mobil kasseløsning (mPOS), der kan bruges til alt lige fra scanning af adgangsbilletter til salg af øl og pølser på plænen.

Tre mænd og tre kvinder der sidder i græsset og spiser mad i solskin

Med en mobil kasseløsning kan du nemt eksekvere nye ideer på kort tid. Forstil dig, at du kan se, at aftenens arrangement ikke bliver udsolgt, så kan du gå på gaden og sælge og udstede billetter, som gæsterne selv kan scanne sig ind med om aftenen. Senere kan gæsterne slippe for at stå i kø ved en kasse og i stedet købe en øl af en medarbejder, der går rundt med en mPOS og sælger drikkevarer.

Kunderne får en god oplevelse med personlig betjening, der er tilgængelig, der hvor kunden er. Og det er en service, der tilmed er let at levere, da alle systemer synkroniseres med det samme. Det er win-win og essensen af moderne mobilitet.

Kan sælge alt lige fra koncertbilletter til øl og pølser

En mPOS giver stor fleksibilitet, da formatet har mange anvendelsesmuligheder. Den mobile kasseløsning kan bruges i alle situationer, hvor man gerne vil have en kasse med, men ikke ønsker at slæbe rundt på strøm- og internetkabler. Museer, forlystelsesparker og koncertsteder, der fx vil lave udeservering, satellitbarer eller sælge snacks i forbindelse med et særarrangement, kan med fordel alliere sig med et par mPOS. Det er nemt at bestemme, hvilke salgsknapper der skal være i displayet – det er blot en indstilling i opsætningen. Hvis man går på gaden og sælger billetter, kan den, når den er færdig med at være salgskanal, forvandles til en scanner ved indgangen. Se forskellige andre brugsscenarier i nedenstående link.

Læs mere om mPOS her »

Ny mobil salgsenhed til entertainment-segmentet

For to år siden lancerede NaviPartner en mPOS til detailkunder, så salgspersonalet kan betjene kunderne på gulvet uden at stå ved et statisk kasseapparat. Vi kan nu tilbyde samme type løsning til museer og attraktioner. MPOS’en er et helt kassesystem pakket ned i en iPhone med en tilhørende mobil bon-printer, der både kan printe billetter og dankortkvitteringer. Den mobile kasseløsning har en iPhone på den ene side og en dankortterminal på den anden, og den er nem at have i hånden eller i bæltet. Det hele fungerer trådløst, så du behøver i princippet blot en mobiltelefon og en internetforbindelse for at være kørende.

Klik på billedet for at se en video om NP Retail på mPOS

Fuldt integreret – ingen risiko for oversalg

Systemet i den mobile kasseløsning fungerer på samme måde som den fysiske kasse. MPOS’en er integreret med Dynamics NAV med fuld adgang til hele billetsystemet inklusiv lager- og økonomistyring. Det betyder at du ikke risikerer oversalg, hvis der kun er et bestemt antal billetter til rådighed – også selvom billetter sælges fra både fysiske kasser, webshop og mobile enheder. Dette skyldes at alle salgskanaler synkroniseres løbende med Dynamics NAV, som trækker billetter fra samme pulje. Det betyder at billetregistrering er bogført og håndteret med det samme uden nogen form for manuel håndtering efterfølgende.

POS på MacBook mPOS på iPad og iPhone

Prøv vores mobile POS-system

Vælg mellem browserudgaven og appen, der begge giver adgang til kassesystemet NP Retail og Business Central på alle mobile enheder. Som bonus får du også adgang til vores webshop-løsning, NP Ecommerce.