Integreret dankortterminal

29. juli 2015

Leder du efter en rigtig god løsning med en integreret dankortterminal? Så er det her NaviPartner kommer ind i billedet.

Kvalitetsløsninger baseret på Dynamics NAV

Vi leverer og supporterer forretningsløsninger baseret på Microsoft Dynamics NAV, og dette betyder kort sagt, at du tilbydes én samlet it-løsning, så dine forretninger kan foretages så nemt og sikkert som overhovedet muligt. NaviPartner har speciale inden for løsninger til retail, e-commerce og entertainment, og du kan være sikker på en god og holdbar løsning, idet vi er anerkendt af Microsoft og har udmærkelserne “Certified for Microsoft Dynamics NAV” og ”Microsoft Gold Partner”.

Automatiser med en integreret dankortautomat

Med en løsning med en integreret dankortterminal er du sikret en god og effektiv løsning, så dine forretninger foregår nemt og automatisk. En integreret dankortterminal gør det muligt for dig at integrere alle elementer i din forretning med hinanden, og dette er med til at skabe overblik og reducere spildtid. Så vent derfor ikke med at kontakte os på tlf. 70 22 03 22. Husk at du gratis og uforpligtende kan prøve en af vores løsninger i 30 dage.