Japan Photo en af de første med MobilePay Point of Sale i Norge

1. november 2015

Japan Photo kan som en af de første i Norge præsentere MobilePay Point of Sale i deres butikker. MobilePay Point of Sale gør det nemt og hurtigt for både kunder og butikker at håndtere transaktioner via den populære app.

Japan Photo går forrest i Norge

Japan Photo og DynamicsRetail, NaviPartners søsterselskab i Norge, er stolte over at kunne præsentere en af de allerførste MobilePay Point of Sale-løsning på det norske marked, hvor der er 22 Japan Photo-butikker. I MobilePay Point of Sale-løsningen bliver de betalinger, som forretningerne modtager via MobilePay registreret direkte i kasseløsningen ligesom fx dankortbetalinger.

MobilePay blev lanceret i Norge den 20. august i år, og gav hermed de norske forbrugere og erhvervsdrivende muligheden for at benytte appen, som også har taget danskerne med storm. Nu er de første MobilePay Point of Sale-løsninger så live i Norge.

Simpelt og effektivt

MobilePay Point of Sale sørger for lynhurtig betaling ved kassen. Løsningen integreres i dit kassesystem, og gør det nemt både for kunder og butik at håndtere transaktioner via mobilen. Butikken kan simpelt kontrollere og afstemme betalingerne som med øvrige betalingsformer, og kunderne slipper for at bekymre sig om kreditkort og kontanter. En løsning hvor alle er vindere.

Se i klippet, hvordan MobilePay Point of Sale fungerer:

Kort om Japan Photo

Japan Photo er en kæde af fotoforretninger, der startede i Danmark i 1985. I sommeren 1990 åbnede kæden sin første forretning i Oslo. Siden da har man udvidet til 22 butikker i Norge og 6 forretninger i Sverige. Japan Photo er ejet af CeWe Color, som er Europas største fotolaboratorium med laboratorier og virksomheder i 14 forskellige lande.