JetReports – rapporter i Excel med data fra Dynamics 365 Business Central

Er dine rapporter tidskrævende, dyre og upålidelige? Og savner du et større overblik over dine data? Med JetReports kan du nemt og hurtigt få pålidelig Business Intelligence-rapportering direkte til Excel.

JetReports integrerer Excel med Business Central og bruger dataene som grundlag til for eksempelvis grafer eller pivottabeller. Det er nemt at bruge, og resultatet er præcise og overskuelige rapporter i et professionelt design og i præcis det format, du ønsker.

Mere om JetReports »

Tillægsløsning til Excel og Dynamics 365 Business Central

JetReports er et selvstændigt program og købes som tillægsløsning til Business Central. Programmet gør det muligt at hente real time-data fra flere forskellige databaser og samle dem i Excel. Hvilket betyder, at dataene altid er helt opdateret.

Bedre beslutningsgrundlag med avanceret rapportering og analyse

JetReports muliggør avanceret rapportering og analyse på alle dele af databasen – også de specialtilrettede. Det betyder, at ledelsen og andre beslutningstagere til enhver tid kan generere alle de rapporter og analyser i Excel, som de har behov for.

Excel-brugerflade og “drag and drop”-data

JetReports styres fra Excel, hvor der bliver tilføjet “Jet” i menubaren efter installation af programmet. Da JetReports ligner Excel, kan nye brugere hurtigt lære at bruge programmet. Så snart JetReports er aktiveret, kan man udvælge de data i Business Central, som ens rapport skal baseres på og med musen trække dem over i Excel. Her designes rapporten med få museklik.

Giver overblik og adgang til alle detaljer

JetReports giver dig overblik over store datamængder. Samtidig giver programmet dig også mulighed for at gå den anden vej og undersøge den mindste detalje ved hjælp af en såkaldt “drill down”-funktion. Med den kan du slå op i Business Central via Excel og trin for trin »bore« dig ned til de data i Business Central, der har dannet grundlag for de enkelte tal i rapporten. Derfor kan alle oplysninger i rapporten efterprøves umiddelbart og eventuelle tvivlsspørgsmål ryddes af vejen med det samme.

Fordele ved JetReports

  • Let at lære – efter et kort kursus er de fleste i gang med JetReports
  • Rapporter kan designes hurtigere end i Business Central
  • Alle data fra Business Central kan bruges i rapporterne
  • Skaber overblik og giver bedre beslutningsgrundlag
  • Mulighed for detaljerede analyser
  • Direkte adgang til alle de data, som rapporterne beskriver
  • Fuld integration med både Business Central og Excel
  • Mulighed for at kombinere data fra forskellige databaser og regnskab.

* Løsningen kræver desuden en SPLA Excel-klient på terminalserveren samt evt. arkivplads samme sted

« Tilbage til NP Retail Tilvalg

Portrætbillede af Michael Garver Bundgaard

Ring til os på
7022 0322

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.