Job hos NaviPartner – bliv vores nye kollega

Key Account Manager

NaviPartner har brug for Key Account Managers til at sælge vores POS-løsninger og webshops – én i Århus og én i København. Du er nyuddannet, selvkørende, resultatorienteret, engageret, initiativrig og har de faglige og personlige kompetencer, der skal til for at skabe langvarige kunderelationer.
Læs mere om stillingen »

Grafisk designer / marketing koordinator

Vores indsats inden for marketing og kommunikation intensiveres, og vi ønsker derfor at udvide med en erfaren og selvstændig grafisk designer og marketing koordinator. Hvis du er grafisk dygtig og har sans for den gode brugeroplevelse, så er du måske den rette.
Læs mere om stillingen »

Nyuddannet projektleder til webudvikling

Vi søger en nyuddannet projektleder indenfor IT/webudvikling, som har lyst til et job, hvor udfordringen er at tænke løsninger i forhold til kundernes udfordringer med forretningsprocesserne og kundernes webprojekter.
Læs mere om stillingen »

Projektleder indenfor IT

NaviPartner har brug for flere projektleder-trainees til at hjælpe vores kunder videre med udviklingen af deres systemer, som er baseret på Dynamics NAV, men som ofte inkluderer integrerede webløsninger, webshops m.m..
Læs mere om stillingen »

IT-tekniker

Vi søger en medarbejder til vores teknik-/supportteam. Du kommer både til at lave teknikopgaver og yde telefonsupport, og derved deltage i fejlretning, administration og drift af kundernes Microsoft Dynamics NAV-løsninger.
Læs mere om stillingen »

Studentermedhjælper, supportafdelingen

Vi søger en studentermedhjælper til at løse supportopgaver relateret til både hardware og software. Du kommer til at hjælpe med betjeningen af vores danske og udenlandske kunder, og deltage i fejlretning, administration og drift af disses Microsoft Dynamics NAV løsninger.
Læs mere om stillingen »

Uopfordret ansøgning

Hvis du er interesseret i at arbejde sammen med os enten i Danmark eller i Mauritius, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Ansøgningen sendes til Anna Garver Pedersen pr. mail til ag@navipartner.dk

En dynamisk virksomhed med masser af muligheder

Vi er en broget flok af blandt andet Dynamics NAV-udviklere, webudviklere, projektledere, teknikere, supportere og sælgere. Her på siden kan du få et indtryk af, hvordan det er at arbejde sammen med os.

Mød en kollega, 1

Mathias Hansen – Dynamics NAV Developer

Mathias Hansen arbejder som Dynamics NAV Developer i Mauritius og har ikke en fast dato på, hvornår han vender hjem til Danmark.

Læs mere om Mathias

Mød en kollega, 2

Jeppe Due Hansen – Team Leader

Jeppe Due Hansen arbejder som Team Leader for NAV-afdelingen i Mauritius. Han er flyttet til Mauritius sammen med sin familie.

Læs mere om Jeppe

Tropeparadiset Mauritius

Få et indtryk af hvordan det er at bo og arbejde i Mauritius.

Mere om Mauritius

Berlingske har besøgt Mauritius og fået øjnene op for øens mange kvaliteter og imponerende natur. Læs deres artikel her »