Job hos NaviPartner – bliv vores nye kollega

Dygtig retail-konsulent til levering af brancheførende IT-løsning

Har du solid erfaring inden for detailbranchen som ERP- eller forretningskonsulent? Har du erfaring med fysisk hardware? Ønsker du at arbejde i en virksomhed, der vækster og hvor der er højt til loftet? Et sted hvor din indsats gør en direkte forskel for kunder og kolleger? Kan du lide en varieret hverdag, hvor du har ansvar for egne opgaver og samtidig indgår i store og små projekter for nationale og internationale kunder? Hvis ja, kan det være at du er vores nye kollega.

Læs mere her

Sr. Web­kon­su­lent til udvikling af bran­che­før­en­de webshops

Har du stor erfaring som webkonsulent og god forståelse for webteknologier? Kunne du tænke dig at blive udfordret på hele paletten og selv være med til at udvikle en spændende og værdiskabende stilling? Ønsker du at arbejde i en virksomhed der vækster og hvor der er højt til loftet? Brænder du for at gøre en direkte forskel for kunder og kolleger? Kan du lide en varieret hverdag, hvor du har ansvar for egne opgaver og samtidig indgår i store og små projekter? Hvis ja, kan det være at du er vores nye kollega.

Læs mere her

Dygtig Microsoft Dynamics 365 BC-konsulent til levering af brancheførende IT-løsning

Har du solid erfaring som ERP- eller forretningskonsulent med speciale i Business Central? Ønsker du at arbejde i en virksomhed, der vækster og hvor der er højt til loftet? Et sted hvor din indsats gør en direkte forskel for kunder og kollegaer? Kan du lide en varieret hverdag, hvor du har ansvar for egne opgaver og samtidig indgår i store og små projekter for nationale og internationale? Hvis ja, kan det være at du er vores nye kollega.

Læs mere her

Programmørstuderende til opgaver i 365 Business Central

Vi søger en ambitiøs og selvstændig programmørstuderende til vores 365 Business Central afdeling. Det er ikke afgørende hvilket semester du er på, men at du er skarp, ambitiøs og elsker at tage ansvar og blive tagetseriøst, så er det dig vi vil have med på holdet. NaviPartner tilbyder et afvekslende og interessant job med masser af spændende udfordringer.

Læs mere her

.Net Developer

We are in search of an all-star, multi-lingual Senior Software Developer, client-focused with strong developing skills to join us and help us remain leading providers in Danish ecommerce. This is a versatile, hands-on position where you will play a vital role in spear-heading NaviPartner’s software solution and customer experience projects for some of our major clients (mainly within the retail and entertainment industries).

Learn more here »

Magento2 Developer for position in Mauritius

You are passionate about e-commerce, omni-channel, ERP and retail? And you want to join one of the leading providers for Danish ecommerce? We are in search of an enthusiastic, dedicated and experienced Magento2 developer like you. We offer a position in our modern office in Mauritius on Expat terms.

Learn more here »

Uopfordret ansøgning

Hvis du er interesseret i at arbejde sammen med os enten i Danmark eller i Mauritius, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Ansøgningen sendes til Anna Garver Pedersen pr. mail til ag@navipartner.dk.

Læs hvordan vi behandler din ansøgning her.

En dynamisk virksomhed med masser af muligheder

Vi er en broget flok af blandt andet Dynamics 365 Business Central-udviklere, webudviklere, projektledere, teknikere, supportere og sælgere. Her på siden kan du få et indtryk af, hvordan det er at arbejde sammen med os.

Billede af Mathias Hansen

Mød en kollega

Mathias Hansen – Business Central Developer

Mathias Hansen arbejder som Business Central Developer i Mauritius og har ikke en fast dato på, hvornår han vender hjem til Danmark.

Læs mere om Mathias

Tropeparadiset Mauritius

Få et indtryk af hvordan det er at bo og arbejde i Mauritius.