Job hos NaviPartner – bliv vores nye kollega

Senior Dynamics NAV-konsulent

Vi søger en erfaren og passioneret Dynamics NAV-konsulent med lyst til ledelse og udstationering. Du kommer til at arbejde ambitiøst og målrettet med NaviPartners kunder, projekter og teknologier. Du bliver ankermand i kundeprojekter og har et team under dig, som du bliver leder for.

Læs mere om stillingen »

Leverance- support konsulent

Vi søger en passioneret Leverance- support konsulent med erfaring fra detailbranchen samt lyst og evne til at indgå i NaviPartners supportteam. Her vil blive oplært i Dynamics NAV. Kan du arbejde ambitiøst og målrettet i NaviPartners supportteam? Så er du måske vores nye kollega i NaviPartner.

Læs mere om stillingen »

Teknisk konsulent

Vi søger en medarbejder til vores teknik-/supportteam. Du kommer bl.a. til at løse tekniske problemer for, og installere nyt udstyr hos, vores kunder, samt lave dokumentation af forskellige produkter til internt og eksternt brug.
Læs mere om stillingen »

Studentermedhjælper, supportafdelingen

Vi søger en studentermedhjælper til supportopgaver relateret til hardware og software. Du kommer til at hjælpe med betjeningen af vores kunder, og deltage i fejlretning, administration og drift af disses NAV-løsninger.
Læs mere om stillingen »

Uopfordret ansøgning

Hvis du er interesseret i at arbejde sammen med os enten i Danmark eller i Mauritius, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Ansøgningen sendes til Anna Garver Pedersen pr. mail til ag@navipartner.dk

En dynamisk virksomhed med masser af muligheder

Vi er en broget flok af blandt andet Dynamics NAV-udviklere, webudviklere, projektledere, teknikere, supportere og sælgere. Her på siden kan du få et indtryk af, hvordan det er at arbejde sammen med os.

Mød en kollega, 1

Mathias Hansen – Dynamics NAV Developer

Mathias Hansen arbejder som Dynamics NAV Developer i Mauritius og har ikke en fast dato på, hvornår han vender hjem til Danmark.

Læs mere om Mathias

Mød en kollega, 2

Jeppe Due Hansen – Team Leader

Jeppe Due Hansen arbejder som Team Leader for NAV-afdelingen i Mauritius. Han er flyttet til Mauritius sammen med sin familie.

Læs mere om Jeppe

Tropeparadiset Mauritius

Få et indtryk af hvordan det er at bo og arbejde i Mauritius.

Mere om Mauritius

Berlingske har besøgt Mauritius og fået øjnene op for øens mange kvaliteter og imponerende natur. Læs deres artikel her »