Team Leader i Mauritius

Mit navn er Jeppe Due Hansen. Jeg er teamleder for NAV-afdelingen her på Mauritius. Vi er pt. 15 i afdelingen og bliver snart en kollega mere. Derudover programmerer jeg for kunder og er involveret i at udvikle vores NP Retail-løsning.

I fritiden er jeg sammen med min familie. Jeg bor her sammen med min kone Merethe og min datter Bianca. På hverdage kan jeg lige nå hjem og få en svømmetur sammen med min datter i poolen, inden aftensmaden. Efter maden er det ellers samme program som normalt, nemlig putte datteren, og så ellers slappe af.

I weekenden er vi gerne ude at se lidt på øen, shoppe lidt eller selvfølgelig bade. Jeg har en drøm om at tage et dykkercertifikat her til sommer, hvilket jeg ser meget frem til.

Til Mauritius ved en tilfældighed

Jeg var i virkeligheden inde og kigge på et andet job til min kone, da jeg faldt over en annonce fra NaviPartner. Jeg gik og lurede lidt på den i en dags tid, inden jeg viste Merethe annoncen. Hun var noget hurtigere end jeg, og svarede bare ”Du skal kun vise mig den der, hvis du mener det”. Jeg søgte jobbet og var så heldig at få det.

Da jeg søgte stillingen var der mange andre ting end bare lige arbejdet der snurrede rundt i hovedet. At bo i et andet land, og hvad med familien osv. Det var først under samtalerne med Mark (Direktøren for NaviPartner) at det begyndte at gå op for mig, hvad jobbet gik ud på. Vil nok opsummere selve arbejdsforventningerne til, at det er de samme, som jeg ville have til en arbejdsplads i Danmark.

Fik opfyldt sine forventninger til at arbejde i Mauritius

Jeg har fået opfyldt alle mine forventninger og mere til. Selve arbejdspladsen her i Mauritius er ikke meget anderledes end en i Danmark. Medarbejderne her har en holdning, der minder meget om den danske, og de er meget hjælpsomme. Og hvem kender ikke til, at man bliver i lidt bedre humør på arbejdet, når solen skinner og der er varmt udenfor. Her er det så bare stort set året rundt. Jeg har været her i lidt over et halvt år, og vi har haft 3- 4 dage, hvor det har været heldagsregn.

Fantastisk oplevelse for hele familien

Det bedste ved at bo i Mauritius er helt klart klimaet. Der er jo sommer her 9-10 måneder om året. Vi elsker at komme ud og svømme, så det er noget vi stort set kan hele året rundt. Kulturen i landet er også, noget som vi syntes er fedt. Folk er ekstremt venlige, og man bliver inviteret med til forskellige begivenheder med jævne mellemrum. Vi var fx med til et indisk bryllup for en medarbejders kusine. Det var en stor oplevelse for os alle, og især min datter.

På det mere familiære plan er jeg også ekstremt glad for at min datter får denne oplevelse, og vi håber at det også kommer til at give hende en tung ballast for sit videre liv. Specielt det med at hun får det engelske ind med ”modermælken” er dejligt.

Danmark er langt væk, men familien kommer på besøg

ja Vi er meget langt væk fra vores øvrige familie, og det der med lige at tage et smut forbi, er ikke længere muligt. Vi prøver at bevare kontakten ved at ringe sammen så tit vi nu kan. Det giver dog også mulighed for at prøve noget helt nyt. Vi har inviteret min familie ned i næste måned, og de kommer og bor sammen med os i 4 uger.

Økonomi til at én ægtefælle går hjemme

Min kone har ikke arbejdstilladelse i Mauritius, men har igennem længere tid ønsket at være mere sammen med vores datter, og i Danmark havde vi ikke lige økonomien til at få det til at lykkedes. Hendes dag er ”arbejdsrelateret” indtil frokosttid. Vi står op sammen, og så afleverer hun vores datter i Prescool. Så laver hun lidt praktiske gøremål såsom indkøb eller også går hun en tur i fitnesscenteret. Efter frokost kører hun op og henter Bianca igen, og så har de resten af dagen sammen.

Tilbage til Danmark, når datteren skal starte i skole

Når Bianca skal starte i skole vil vi gerne tilbage til Danmark igen. Det er om 3 års tid.