Kasse webshop

20. september 2015

Hos NaviPartner får du en optimal kasse webshop funktion! Vi er specialister i POS webshop og forretningsløsninger og kan tilbyde dig markedets bedste e-handelsplatform, integreret med markedets stærkeste økonomisystem.

Overskuelig og kundevenlig webshop

Designet af din webshop er yderst vigtigt, i det en webshop skal være overskuelig og kundevenlig, for at være mest salgsfremmende. Dette gælder ligeledes for din kasse webshop, da det er afgørende for salg af dine produkter, at din kasse webshop er brugervenlig. Dette kan du opnå ved brug af vores forretningsløsninger.

Fuld integration med NP Ecommerce

Ud over at din kasse webshop bliver kundevenlig, har vores forretningsløsninger også mange andre særdeles anvendelige funktioner for dig.

Med NP Ecommerce fra NaviPartner sikres du en løsning med integration mellem dine økonomisystemer, din fysiske butik og din webshop. Du kan altså effektivisere dine arbejdsgange og undgå dobbeltarbejde, ved at anvende vores NP Ecommerce løsning.

Prøv en gratis demo eller kontakt os

Vi tilbyder dig muligheden for at afprøve vores NP Ecommerce løsning gratis i 30 dage. Bestil en demo og oplev helt gratis de mange fordele du opnår ved brugen af NaviPartners NP Ecommerce. Kontakt os og hør mere om de mange fordele og muligheder vi tilbyder.