Køb en webshop

2. august 2015

Køb webshop i særklasse hos NaviPartner, og bliv sikret en løsning, hvor den bedste e-handelsplatform møder det stærkeste økonomisystem.

Hold din lagerbeholdning opdateret med NP Ecommerce og Dynamics NAV

Hos NaviPartner tilbydes du en webshop baseret på e-handelsmodulet NP Ecommerce, og du modtager her en rigtig god løsning, idet NP Ecommerce gør det muligt for dig at lægge fundamentet for en struktureret og optimeret forretningsgang. Med NP Ecommerce fra NaviPartner får du hjælp til at bruge dine ressourcer på den mest hensigtsmæssige måde, hvilket blandt andet sikres med en altid opdateret lagerbeholdning i både din fysiske butik og din webshop. Du skal ikke indtaste data flere steder, idet både bogholderi, butik, webshop og lagerstyring administreres via Dynamics NAV.

En webshop skal ikke kun være med til at lette arbejdsgangene, den skal i høj grad også være salgsfremmende. Derfor vil en webshop fra NaviPartner bestå af et overskueligt og kundevenligt design.

Hør mere eller prøv en demo

Hvis du er interesseret og ønsker mere viden om, hvordan NaviPartner kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 03 22.

Køb webshop fra NaviPartner – og så er du og dine kunder sikret en god løsning. Husk at du gratis og uforpligtende kan prøve en af vores løsninger i 30 dage.