Kontaktløs betaling: Standard for alle med Dynamics NAV 2016/2017

29. september 2016
Person betaler med kontaktløs funktion på dankortmaskine

Kontaktløs betaling er standard for alle kunder, der har eller opgraderer til Dynamics NAV 2016/2017.

Person betaler med kontaktløs funktion på dankortmaskine

Vi hjælper dig hele vejen til kontaktløs betaling

Alle kunder med Dynamics NAV 2016/2017 kan nu som standard modtage kontaktløs betaling (NFC).

Hvis du har en Dynamics NAV 2016-løsning og gerne vil modtage kontaktløs betaling, kræver det blot at du har version 90.0 af PSAM, den nyeste dankort-software og en Ingenico IPP350-terminal. Alt dette er noget, NaviPartner kan tage sig af, hvis du ønsker det.

Danskerne har taget godt imod kontaktløse kort

NFC står for ”Near Field Communication” og gør at to enheder, i dette tilfælde en terminal og et dankort, kan kommunikere trådløst med hinanden.

Nye tal fra NETS viser blandt andet, at der er blevet udstedt 2,6 mio. kontaktløse dankort. NETS har opgjort tallene for kontaktløse betalinger for august i år og antallet var på 8,2 millioner kontaktløse betalinger.

Hurtigere ekspedition med kontaktløse betalinger

Når kunderne køber for beløb under 200 kr. kan de nemt og hurtigt betale ved at holde kortet hen til terminalen uden at skulle indtaste pinkoden. Af sikkerheds grunde vil de dog af og til blive bedt om at indtaste pinkoden. Hvis beløbet er over 200 kr. kan de betale ved at holde kortet hen til terminalen og indtaste deres pinkode.

Hjælp kunderne til at betale kontaktløst

I følge Jeppe Juul-Andersen, Dankort-ansvarlig i Nets, stiger antallet af kontaktløse betalinger markant i de butikker, hvor personalet gør kunderne opmærksomme på at de kan betale kontaktløst. “Mange danskere er ikke klar over, at deres nye Dankort indeholder den kontaktløse teknologi, men det får de hjælp til at finde ud af i flere og flere butikker,” siger Jeppe Juul-Andersen.

I Zoologisk Have København er antallet af kontaktløse betalinger på nogle udsalgssteder steget fra 14% til 40% på tre uger, blot ved at personalet gør kunderne opmærksomme på muligheden for at betale kontaktløst.

Hold dig opdateret omkring Dankort

Hvis du vil holdes opdateret omkring nye tiltag hvad angår Dankort, så tilmeld dig Dankorts nyhedsbrev her.

Modtag kontaktløse betalinger i Dynamics NAV 2016/2017

Vi kan sætte dig op til at modtage kontaktløse betalinger, hvis din løsning ligger i Dynamics NAV 2016/2017.

Alt du skal gøre er at oprette en sag via sagsystemet, så kontakter vi dig.