Kundevenlig B2B-webshop til Jysk Firmatøj

29. juni 2015

B2B-kunder stiller i stigende grad krav om at kunne handle i en webshop, der er tilpasset netop deres virksomhed, og dette krav opfylder Jysk Firmatøjs nye webshop til fulde.

Jysk Firmatøj sælger arbejdstøj til virksomheder i hele landet, og med den nye webshop er virksomheden nu for alvor med i kampen om B2B-kunderne.

Se video om kundetilpasningen i Jysk Firmatøjs webshop

I videoen kan du blandt andet se, hvordan webshoppens kundetilpasning er sat op med specifikke varegrupper og udvalgte produkter, hurtigt overblik over tidligere ordrer samt nem adgang til fakturaer og postering.

Integration sparer administration

En vigtig feature ved webshoppen er , at ordrene kommer direkte fra webshoppen og ind i ERP-systemet, Dynamics NAV. Dermed sparer Jysk Firmatøj meget tid på ordrebehandling og undgår mange ordrefejl.

Features og funktioner

Her er nogle af de funktioner, der skaber overblik for kundernes administratorer og de medarbejdere, der skal bestille gennem webshoppen:

 • Integration mellem webshop og ERP-system
  Ordrerne går direkte fra webshoppen og ind i Dynamics NAV, hvilket minimerer fejlindtastninger.
 • Overblik over ordrestatus
  Administratoren har altid overblik over, hvilke ordrer, der er godkendt, og hvilke ordrer, der endnu ikke er godkendt. Ordrene bliver ikke afgivet, før de er godkendt af administratoren. Det minimerer risikoen for fejlbestillinger betydeligt.
 • Min konto
  Administratoren kan trække forskellige rapporter ud, se alle tidligere ordrer samt trække fakturaer ud på pdf.
 • Pointsystem
  Kundens administrator tildeler medarbejderne point, og den enkelte medarbejder kan løbende holde øje med, hvor mange point, vedkommende har at handle for.
 • Kundetilpasning giver hurtigt overblik
  Når medarbejderen logger ind på webshoppen, kan han eller hun kun se de varer, der er aftalt med administratoren. Derefter kan medarbejderen nemt vælge fx størrelse eller farve.

Kontakt os, hvis du gerne vil høre mere

Webshoppen er baseret på webshopløsningen, NP Ecommerce. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere.

Ring eller skriv til os