Lagerstyring

9. juli 2015

Er din lagerstyring ude af kontrol? Mangler der opdateringer, og sælges der flere varer end der er på lager? Få en samlet løsning til din virksomhed hos NaviPartner.

20 års erfaring

Hos NaviPartner har vi mere end 20 års erfaring inden for løsninger til virksomheder i form af ERP-systemet Microsoft Dynamics NAV. Kontakts os på telefon 70 22 03 22, og få en uforpligtende samtale omkring din fremtid med Microsoft Dynamics NAV.

Optimering af lagerstyring med Dynamics NAV

Vores løsninger består primært af tre funktioner: NP Retail, NP Ecommerce og NP Entertainment, hvorunder der findes flere moduler. Lagerstyring er en stor del af alle funktioner, og det hører derfor med i alle vores løsninger. I NP Ecommerce er lagerstyring vigtig da det omhandler e-handel.

Med Microsoft Dynamics NAV har du mulighed for at optimere din lagerstyring, så et produkt ikke sælges flere gange. Med en optimeret lagerstyring bruges der ikke mere tid på lagret end hvad der er nødvendigt, hvilket giver dig og dine medarbejdere mulighed for at bruge tiden på andre ting, end at lede efter varer på lagret. Hos NaviPartner sammensætter vi den lagerstyring, som passer til din virksomhed, så du udelukkende får de redskaber, som er relevante for dig.

Med lagerstyring fra NaviPartner får du hele den samlede løsning.