NP Photo – butiksløsning til fotobranchen

Med NP Photo får du en samlet brancheløsning til kasseekspedition og administration i din forretning. Løsningen er indeholdt i NaviPartners butiksløsning, NP Retail. Nedenfor kan du læse om nogle af mulighederne.

Fælles gavekort

Gavekortet kan anvendes i alle kædens forretninger samt i webshoppen, hvilket gør gavekortet til en praktisk og attraktiv gaveløsning for kunderne.

Fælles byttemærke

Kunderne forventer at kunne bytte en vare i alle kædens forretninger samt at kunne bytte en vare, der er købt i en webshop, i en fysisk butik inden for samme kæde. Den udfordring løser det fælles byttemærke.

Forsikringer

Efter et køb modtager kunden pr. e-mail en en autogenereret reminder med tilbud om at købe en forsikring til det nyindkøbte udstyr. Løsningen kan desuden nemt og bekvemt udlæse forsikringsoplysninger til forsikringsselskaberne.

Prepaid card

Denne løsning er et klippekort til for eksempel fremkaldelse og fotokopiering. Løsningen løser problemstillingen med intern clearing i frivillige kæder. Kortet udstedes i en given butik, men kan anvendes i alle butikker i kæden – også i webshoppen.

Sms-afsendelser til kunderne

Mulighed for forskellige løsninger, som sender sms’er til kunderne i forbindelse med f.eks. reparationer eller fotoarbejde. Løsningen giver eksterne leverandører adgang til at sende beskeder, om hvor i processen reparationen er. Der er også udviklet en løsning med integration til CW colour.

Udlejning

Håndtering af udlejning af for eksempel meget dyre objektiver til entusiaster, til test af nyt udstyr og til specialopgaver.

Serienummerregistrering

Sender automatisk registrering af serienummer til Canon ved køb.

NP Photo er en udvidelse af vores velafprøvede POS-system, NP Retail.

Læs mere om brancheløsningen: