Hardware til kasseløsninger og online POS

Vi tilbyder markedets førende POS hardware.

Bredt udvalg af point of sale hardware

Sammen med POS-løsningen NP Retail tilbyder vi alt det basishardware, du har brug for, og yderligere POS hardware til at dække mere specifikke behov. Vores POS hardware er af høj kvalitet hvad enten det er en touch-pc’er, håndscanner eller terminal.

Få support på din POS hardware

Med vores brede udvalg af hardware kan du få mest muligt ud af din online POS løsning. Ved at købe POS hardware igennem NaviPartner er du desuden sikret support med fejlsøgning, udbedring via fjernsupport og mulighed for at låne erstatningsudstyr. Læs mere om krav, garanti og support.

Standard POS-hardware

 • 15" POS touch-pc
  Få en stor og brugervenlig touch-skærm der giver et godt overblik over handlen.
 • Ingenico, dankortterminal
  Dankortterminalen fra Ingenico er perfekt til butikker, museer og attraktioner og er fuldt integreret til NP Retail og NP Entertainment. Terminalen har farveskærm, kan tage imod kontaktløs betaling, er sikkerhedsgodkendt af NETS.
 • Epson, bonprinter
  Fuldt integreret med NP Retail og NP Entertainment. Printer op til 300 mm/sek. Mulighed for højkvalitets-gråtonet print af logo og grafik. Produktet sparer strøm og formindsker udledning af CO2.
 • Symbol, kablet håndscanner
  Denne håndholdte scanner arbejder problemfrit sammen med NP Retail og NP Entertainment. Scan alle stregkoder – både 1D og 2D, elektroniske og printede billetter samt loyalitets- og medlemskort.
 • Blaster, stregkodeprinter
  Cognitives Blaster stregkodeprinter har flere yderst brugbare funktioner for butikker, museer og attraktioner. Printeren kan både bruges til prislabels og byttemærker.
 • Pengeskuffe
  Få en pengeskuffe med til opbevaring af kontanter.

Hardware, som du også kan vælge

 • Microsoft, Surface 4 Pro
  Microsoft Surface Pro 4 kan både fungere som en tablet og bærbar. Det enkle og flotte design samt touch-skærm gør den velegnet til at fungere som POS/kasseapparat. Den vejer kun fra 766g., hvilket også gør den yderst praktisk at have med på farten, og den 12,3 tommers PixelSense-skærm har en fantastisk kontrast og minimalt genskin.
 • Zebra, printer til hyldeforkanter
  Få printet labels til dine smykker i god kvalitet med denne printer fra Zebra, der er let at bruge.
 • Symbol, bordscanner
  Hvis du har brug for en scanner der kan scanne papirlabels eller stregkoder på en smartphoneskærm, så er denne bordscanner fra Symbol et godt udgangspunkt. Den kan scanne alle 1D og 2D stregkoder, der kan scanne papirlabels til mobilkuponer, loyalitetskort på mobilen, boarding pass og sågar teaterbilletter.
 • Zebra, bluetooth scanner
  Hvis du vil yde en endnu bedre service ved at gennemføre mobile betalinger hurtigt, kan du få gavn af denne Bluetooth Scanner. Scanneren er håndholdt og trådløs og giver dig mulighed for hurtigt at scanne varen og stregkoden ind i din mobile kasseløsning.
 • SpacePole, stativ til terminal
  Med en SpacePole til dankortterminalen kan kunderne nemmere og hurtigere betjene terminalen. Vippefunktionen minimerer behovet for at flytte terminalen fra stativet, pladen kan drejes op til 210 grader og designet stabiliserer terminalen og giver en bekvem betjening.
 • iPhone til mPOS
  På iPhone 5, 5s og SE kan din butik gennemføre betalinger mobilt med kasseløsningen NP Retail. Her er det muligt at tjekke lagerbeholdning og udføre salg uden brug af scanner eller fysisk kasse.
 • Statusscanner
  Skal du snart afholde status i butikken? NaviPartner har særligt velegnede scannere, du kan leje til netop dét.
  Læs mere om leje af statusscannere
 • Verifone, mPOS
  Med din mobile kasseløsning kan du servicere dine kunder på butiksgulvet i stedet for bag ved kassen. Verifone gør det muligt at sammensætte kasseløsningen og betalingsterminalen til én løsning. Terminalen kan hurtigt gennemføre betalinger med magnetstribe og chip med indtastning af pinkode og understøtter samtidig kontaktløs betaling.
 • Epson, bluetooth-bonprinter
  Gør du brug af en mobil kasseløsning men vil gerne kunne udskrive bonner? Så er denne mobile, trådløse bonprinter løsningen. Printeren udskriver kvitteringen på købet, så kunden har mulighed for at returnere varen osv.
 • Symbol, trådløs håndscanner
  Denne håndholdte og trådløse scanner arbejder problemfrit sammen med NP Retail og NP Entertainment. Scan alle stregkoder – både 1D og 2D, elektroniske og printede billetter samt loyalitets- og medlemskort.
 • Ingenico, mobil betalingsterminal
  Oplev fuld mobilitet med en iSMP betalingsterminal, der kan forbindes til Android, iOS eller Windows smartphones eller tablets via en Bluetooth forbindelse. Terminalen er udstyret med en 1D og 2D stregkodescanner, der kan scanne en lang række forskellige stregkoder. Desuden tager betalingsterminalen imod kortbetalinger fra magnet, chip samt kontaktløs betaling.
 • Lenovo, ThinkPad laptop
  Køb denne laptop fra Lenovo, hvis du har brug for en solid computer du kan bruge på farten. Den er populær til virksomhedsbrug grundet dens lange batteritid, robuste tilslutning samt sikkerhedsfunktioner.

Alt hvad du skal bruge til din online POS

Vi leverer hardware til butiks-, billet- og webshopløsninger. Uanset om du har behov for at scanne stregkoder fra smartphones eller print, så har vi POS hardware, der kan klare opgaven. Vi udlejer også statusscannere.

Online POS til mobile enheder

Vores POS system kan køre på både pc’er, tablet og smartphone, så hvis du ønsker at have tablets i butikken eller benytte mobil POS (mPOS), så er NP Retail løsningen for dig, der gerne vil have et online POS system der også virker til mobile devices.

Hør mere eller få et uforpligtende tilbud.