Magento – et hav af features kan give dig ekstra værdi

29. december 2015

Magentos mange features og tilkøbsfunktioner danner et solidt grundlag for, at dem med en Magento webshop fortsat kan udvikle deres forretning i takt med nye tendenser og kundebehov.

Tilkøbsfunktioner

Markedet for e-handel er fortsat i rivende vækst, og ifølge FDIH har det danske marked oplevet en samlet omsætning på 44 milliarder i første halvår af 2015. Et tal der er 21% højere end i første halvår af 2014.

Nogle af de ting, der kan gøre livet lettere for webshop-ejere, er de massevis af tilkøbsfunktioner som Magento har udviklet, og bliver ved med at finpudse og opgradere. Magento, verdens mest brugte e-handelsplatform med en markedsandel på 29,8%, er på forkant med udviklingen på B2B og B2C-markederne, og nogle af de tilkøbsfunktioner kan du nu læse mere om her på sitet, ved at klikke her.

Feed Generators

At man fremgår i søgeresultaterne, på enten Google eller Pricerunner, er afgørende for salget online. 3,4 mio. danskere har købt varer eller tjenester online det seneste år, ifølge Dansk Statistik, og langt størstedelen af de salg bliver kick startet af søgninger på tjenester som Google og Pricerunner.

Både Google Shopping feed generator og Pricerunner feed generator er to tilkøbsfunktioner, der nemt kan implementeres med Magento.

Intelligent visning af relaterede produkter

Magento har ligeledes tilkøbsfunktioner, der optimerer opsalg og krydssalg. Med automatisk visning af relaterede produkter giver man de besøgende et ekstra incitament til at tilføje flere produkter til kurven. De relaterede produkter er målrettet den individuelle besøgendes behov, og priser og rabatter kan tilpasses til specifikke kunder eller kundegrupper.

Udvidet sortering

Med tilkøbsfunktionen udvidet sortering får kunderne flere forskellige parametre de kan udvælge såsom bestsellers eller mest besøgte. Med udvidet sortering kan man også vælge, at varer uden produktbillede bliver skjult på webshoppen, ligesom man kan vælge, at varer der ikke er på lager, kun skal være synlige i kataloget, men ikke ved søgning.

For at få det fulde overblik over de mange tilkøbsfunktioner, klik venligst her: