Din Magento Webshop gør e-handel lettere

Magento-platformen er verdens mest brugte webshop løsning – blandt andet fordi den konstant bliver opdateret med de udvidelser som online-markedet efterspørger.

Magento-integration

Med en Magento-integration til Dynamics NAV undgår du dobbeltindtastninger.

Et væld af udvidelser

Magento er i konstant udvikling og nye salgsfremmende udvidelser ser hele tiden dagens lys.

Sikker drift

Vi sørger for hosting af din Magento-webshop. Vi havde i sidste år en oppetid på hele 99,9%.

Skræddersyet til B2C og B2B

Drag nytte af en Magento webshop uanset om du sælger på B2B- og/eller B2C-markedet.

Magento Webshop – hurtig og fleksibel løsning

E-handelsplatformen Magentos popularitet skyldes blandt andet, at Magento integrationen til økonomisystemet Microsoft Dynamics NAV er smertefri og hurtig.

NaviPartner er Danmarks største Magento-hus. Vi har 11 Magento-certificerede medarbejdere og uddanner og certificerer løbende flere. Herved sikrer vi, at kvaliteten af vores arbejde og alle vores webshop løsninger er i top, således at vi kan sikre driftsikkerhed, kompatibilitet og hastighed.

magento webshop er den bedste løsning
magento

Magento integration til Dynamics NAV

Med en Magento integration til Microsofts økonomisystem Dynamics NAV bliver alle ordrer og al e-handel registreret i direkte i dit økonomisystem.

I det øjeblik en kunde køber en vare på din Magento webshop vil ordren automatisk blive overført til Dynamics NAV. Magento integrationen gør, at du kun skal arbejde i ét system og undgår dobbeltarbejde, da du ikke skal indtaste data i forskellige systemer.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig.

Klar til vækst

En Magento webshop er 100% skalérbar, og hvis din forretning oplever stor vækst, er det intet problem. Magentos fleksibilitet gør, at platformen er optimal til at håndtere både webshops med høj volumen, og omvendt også webshops med lavere volumen.

Fleksibiliteten i din e-commerce gør, at du er gearet til fremtidig vækst. Platformen er bygget til at kan have op til 500.000 produkter på et site samt håndtere mere end 80.000 ordrer på en time. Vi kan også tilbyde en professionel Magento Hosting.

magento hosting er en del af løsningen
magento shop med stor fleksibilitet

SEO features sparer penge på markedsføring

Det er essentielt at være synlig, når dine potentielle kunder søger på Google. Hvis du har en Magento shop, er der dog taget højde for netop det. Magentos SEO-features får dig til at rangere højere i søgeresultaterne uden dit markedsføringsbudget lider overlast.

Læs mere om de funktioner, som indgår i vores Magento integration.

Mere om features »

Tilbyd dine B2B-kunder en B2C-oplevelse

Kunderne forventer i dag, at en B2B-webshop har den samme brugervenlighed og funktionalitet som en B2C-webshop – og det er Magento webshops gearet til. Du får den bedste webshop-løsning, og fx er produktanmeldelser på Trustpilot eller feed generators såsom PriceRunner en fast del af B2C-webshops. Disse funktioner kan du nemt få til din B2B-webshop, så den er gearet til, at brugergenereret indhold får større indflydelse på B2B-indkøb.

Mere om B2B-webshops »

Få den bedste webshop løsning

Se mere om vores webshop-løsning, NP Ecommerce.