Din Magento Webshop gør e-handel lettere

Magento-platformen er verdens mest brugte webshop-løsning – blandt andet fordi den konstant bliver opdateret og udvidet.

 •  

  Magento-integration

  Med en Magento-integration til Dynamics 365 Business Central undgår du dobbeltindtastninger.

 •  

  Et væld af udvidelser

  Magento er i konstant udvikling og nye salgsfremmende udvidelser ser hele tiden dagens lys.

 •  

  Sikker drift

  Vi sørger for hosting af din Magento-webshop. Vi havde i sidste år en oppetid på hele 99,9%.

 •  

  Skræddersyet til B2C og B2B

  Drag nytte af en Magento webshop uanset om du sælger på B2B- og/eller B2C-markedet.

Magento Webshop – hurtig og fleksibel løsning

E-handelsplatformen Magentos popularitet skyldes blandt andet, at Magento integrationen til økonomisystemet Business Central er smertefri og hurtig.

NaviPartner er Danmarks største Magento-hus. Vi har 11 Magento-certificerede medarbejdere og uddanner og certificerer løbende flere. Herved sikrer vi, at kvaliteten af vores arbejde og alle vores webshop løsninger er i top, således at vi kan sikre driftsikkerhed, kompatibilitet og hastighed.

magento webshop er den bedste løsning
BC, Magento og mPOS illustrereet på computerskærm, tablet og mobil

Magento integration til Business Central

Med en Magento integration til Microsofts økonomisystem Business Central bliver alle ordrer og al e-handel registreret i direkte i dit økonomisystem.

I det øjeblik en kunde køber en vare på din Magento webshop vil ordren automatisk blive overført til Business Central. Magento integrationen gør, at du kun skal arbejde i ét system og undgår dobbeltarbejde, da du ikke skal indtaste data i forskellige systemer.

Se mere om vores webshop-løsning, NP Ecommerce.

Klar til vækst

En Magento webshop er 100% skalérbar, og hvis din forretning oplever stor vækst, er det intet problem. Magentos fleksibilitet gør, at platformen er optimal til at håndtere både webshops med høj volumen, og omvendt også webshops med lavere volumen.

Fleksibiliteten gør, at du er gearet til fremtidig vækst. Platformen er bygget til at kan have op til 500.000 produkter på et site samt håndtere mere end 80.000 ordrer på en time. Vi tilbyder også Magento Hosting i Microsoft Azure.

magento hosting er en del af løsningen
magento shop med stor fleksibilitet

SEO features sparer penge på markedsføring

Det er essentielt at være synlig, når dine potentielle kunder søger på Google. Hvis du har en Magento shop, er der dog taget højde for netop det. Magentos SEO-features får dig til at rangere højere i søgeresultaterne uden dit markedsføringsbudget lider overlast.

Læs mere om de funktioner, som indgår i vores Magento integration.

Mere om webshop-funktioner »

Tilbyd dine B2B-kunder en B2C-oplevelse med Magento

Kunderne forventer i dag, at en B2B-webshop har den samme brugervenlighed og funktionalitet som en B2C-webshop – og det er Magento webshops gearet til. Du får den bedste webshop-løsning, og fx er produktanmeldelser på Trustpilot eller feed generators såsom PriceRunner en fast del af B2C-webshops. Disse funktioner kan du nemt få til din B2B-webshop, så den er gearet til, at brugergenereret indhold får større indflydelse på B2B-indkøb.

Mere om B2B-webshops »

Få den bedste webshop løsning
Portrætbillede af Kasper Højdal

Ring til os på
7022 0322

Kontakt mig

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.