Mød os på Meet Magento-konferencen

22. april 2015
Meet Magento konference, Scandic Hotel Kolding

Meet Magento er Danmarks første Magento-konference. Den bliver afholdt i Kolding d. 7. maj 2015, og der er helt sikkert noget at glæde sig til for alle webshop-interesserede.

Meet Magento konference, Scandic Hotel Kolding

Det kommer du til at opleve

Dagens program byder på en lang række keynotes og spændende indlæg spækket med relevant og konkret viden, leveret i øjenhøjde på en hurtig og effektiv måde. Emnerne vil ligge inden for fx SEO, analytics og best-practice, og der vil i øvrigt blive diskuteret konkrete cases med fokus på salg i udlandet, billedoptimering og konveteringsraten på mobile webshops. Derudover vil der blive givet konkrete tips og råd til, hvordan du får mere ud af din Magento, og der vil være mulighed for at netværke og udveksle erfaringer på tværs af brancher og virksomhedsstørrelser.

Netværk, fællesskab og inspiration

”Men er en Magento-konference virkelig noget for mig?” tænker du måske, hvis du ikke er Magento-bruger. Bare rolig, uanset om du er Magento-bruger eller ej, er der masser af guldkorn at komme efter på Meet Magento-konferencen. Udover alt den viden du vil komme til at tilegne dig i løbet af konferencen, vil du nemlig også få rig mulig for at udvide dit netværk med ligesindede og dygtige personer med samme passion som dig. Du vil også blive en del af et tættere og stærkere fællesskab omkring e-handel og Magento som platform, samt få en dag væk fra de daglige rutiner, som du kan vende hjem fra med rygsækken fuld af gode oplevelser, nye bekendtskaber og værdifuld inspiration til din forretning.

Kom med og spar 20%

Hvis det ovenstående lyder som noget for dig eller nogle af dine kollegaer, så kan vi med glæde fortælle, at du som NaviPartner-kunde kan få 20% rabat på konferencebilletten, eftersom NaviPartner er sølvsponsorer for denne spændende konference. Det eneste du skal gøre er at oplyse rabatkoden ”NP20”, i forbindelse med dit køb af billetten, og så bliver de 20% automatisk trukket fra. Det kan dog godt være, at du skal skynde dig at tilmelde dig konferencen. Det maksimale antal deltagere er nemlig 200, og billetterne sælges derfor efter først-til-mølle princippet.

Ses vi?

Vi håber du har lyst til at opleve denne spændende konference, vil tage imod tilbuddet at komme med til en fordelagtig pris med rabatkoden ”NP20”, samt at vi ser dig på konferencen, hvor vi i år har en stand.

Hvis du har lyst til at læse mere om konferencen, holde dig opdateret om denne eller købe din billet, kan du besøge konferencens hjemmeside her.

Hvad: Meet Magento-konference
Hvor: Scandic Hotel i Kolding
Hvornår: 7. maj 2015 kl. 9:00 – 17:00
Hvordan: Køb din billet via dette link og sørg for at oplyse rabatkoden ”NP20”