Dynamics NAV 2016 byder på et væld af nye muligheder

21. oktober 2015

Microsoft har netop frigivet Dynamics NAV 2016, som indeholder en masse nye funktioner. Blandt nyhederne er en ny CRM-integration, elektronisk bilagsgodkendelse og indbygget Microsoft Power BI dashboard.

Små og mellemstore virksomheder søger hele tiden at minimere omkostningerne, så de er mere konkurrencedygtige overfor større virksomheder. Med den nye Dynamics NAV 2016 fokuserer Microsoft på teknologi, der kan hjælpe virksomheder  med at skalere gennem skyen, strømline processerne og give medarbejderne den nødvendige indsigt i data ligegyldigt, hvor de befinder sig.

Med Dynamics NAV 2016 leverer Microsoft hurtig deployment, et produkt der er nemt at bruge og understøttelse af virksomhedens vækstambitioner.

Et væld af nye muligheder

De nye funktioner i Microsoft Dynamics NAV 2016 hjælper blandt andet med at:

  • Gøre medarbejdere mobile med nye strømlignede apps, der er nemme at bruge uanset device – tablet, telefon eller med mus og keyboard. Og på Android, iOS eller Windows.
  • Øge indsigten i forretningen via indbyggede Microsoft Power BI dashboards, der kan give medarbejderne adgang til data og nøgleindikatorer.
  • Øge salget, forbedre kundeservice og strømline processen fra ordre til betaling gennem integrationen med Microsoft Dynamics CRM Online.
  • Udnytte fordelene ved førsteklasses skalérbarhed, sikkerhed og tilgængelighed i skyen med den nye mulighed for at implementere Microsoft Dynamics NAV på Microsoft Azure SQL – Microsofts best-in-class database for skybaserede løsninger.
  • Digitalisere forretningen med dokumenthåndtering, workflow og elektronisk bilagsgenkendelse (OCR), bygget til at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at automatisere processer og eliminere papir-baserede arbejdsgange.
  • Udnytte mulighederne i skyen med de udviklede integrationsscenarier, der åbner for et tæt samspil mellem Microsoft Dynamics NAV og andre sky-baserede services.

Hør og se mere på Retail Ready 2016

Den 12. november afholder vi Retail Ready 2016 på Hotel Nyborg Strand. Programmet byder på en række spændende emner, der viser de nyeste muligheder inden for Microsoft Dynamics 2016 og kasseløsninger og e-handelsløsninger. Klik her for at læse mere og tilmelding.