Microsoft Dynamics NAV nu og i fremtiden

23. oktober 2017
Fra Dynamics NAV til Dynamics 365 - Dynamics NAV's fremtid

Microsoft har for nyligt åbnet op for, hvad der er i Dynamics NAV-posen fremover. Ændringer med nye navne og teknologier kan skabe usikkerhed, men bare rolig – dit nuværende og kommende Dynamics NAV-produkt er fremtidssikret.

Fra Dynamics NAV til Dynamics 365 - Dynamics NAV's fremtid

Dynamics NAV 2018 bliver lanceret 1. december

Den nye version af Dynamics NAV bliver lanceret på traditionel vis, hvilket betyder at NAV 2018 bliver tilgængelig både som købelicens og via abonnement. Senere vil Microsoft tilbyde en ny forretningsløsning i skyen, som bliver en udvidelse af Dynamics 365 og som indeholder en komplet NAV.

På sigt bliver det hele til Dynamics 365

Med Dynamics NAV som en kommende del af Dynamics 365-universet, har Microsoft givet sig i færd med at videreudvikle Dynamics 365, så det også kommer til at inkludere Dynamics NAV-teknologien. På et tidspunkt vil NAV udgå af navnet, men selvom navnet ændrer sig, forbliver selve koden den samme.

I foråret 2018 lancerer Microsoft en ny version af Dynamics 365 på det danske marked. Den nye version har pt. arbejdsnavnet Dynamics 365 ‘Tenerife’, og det er også denne version af Dynamics 365, som på sigt kommer til at omfatte NAV-teknologien. Det kommer du til at høre meget mere om i det nye år.

Project Madiera Marko

“Moving to Dynamics 365 ’Tenerife’ is just another Dynamics NAV upgrade.”

Marko Perisic, General Manager Dynamics SMB, oktober 2017.

Hvad betyder det i dag for dig som Dynamics NAV-kunde?

I princippet ikke noget, du kan trygt fortsætte med den Dynamics NAV-løsning du har, og du kan også trygt investere i en opgradering, da løsningen for alvor er blevet fremtidssikret. Når det på et tidspunkt bliver aktuelt at migrere til den fremtidige Dynamics 365-løsning, lover Microsoft, at dette bliver nemt og uden de store udfordringer.

Hvad hvis du står og overvejer Dynamics NAV?

Dynamics NAV er et sikkert valg, og det rigtige sted at starte, hvis du står lige på tærsklen til et systemskifte i din virksomhed. Der ligger en stor tryghed i at vælge et velkendt og velafprøvet økonomisystem med over 5 millioner brugere og med erfarne partnere verden over, der kan yde rådgivning og support. Ved at vælge Dynamics NAV får du en løsning, som du kan regne med, og som du ved hvordan fungerer. Samtidig er den fremtidssikret, så når det bliver aktuelt, er det ikke noget problem at migrere til den kommende løsning.

Kontakt os hvis du vil vide mere om Dynamics NAV »

POS og mPOS illustrereet på computerskærm, tablet og mobil

Prøv vores Business Central-demo

Få 30 dages adgang til økonomisystemet, Business Central, på både pc’er. tablet og smartphone. Som bonus får du også adgang til vores kasseløsning, NP Retail og webshop-løsningen, NP Ecommerce.

Hent demo nu