Microsoft Navision

1. september 2015

Til små og mellemstore virksomheder tilbyder vi IT-løsningen Microsoft Dynamics NAV (tidligere Navision), som automatiserer og strømliner processerne i virksomheden.

Få overblik med Dynamics NAV

Dynamics NAV er en yderst fleksibel og funktionsrig løsning, der gør det let og overskuelige for virksomheden at styre flere funktioner i organisationen, som fx finans, salg, lager, forsendelse og service.

Microsoft Dynamics NAV anvender den nyeste teknologi og består af integrerede webbaserede faciliteter til kundestyring, leverandørstyring, e-handel, onlineadgang til systemet samt elektronisk dokumentudveksling. Har du særlige behov og krav til eksempelvis din økonomistyring samt administration, kan løsningen let tilpasses dette. Yderligere har Microsoft Dynamics NAV en brugerdefineret funktion, som gør det muligt for de forskellige funktioner i virksomheden at få let adgang til de opgaver de skal løse.

Fremtidssikret teknologi med mange muligheder

Teknologi er i konstant udvikling og Microsoft Dynamics NAV er derfor baseret på fremtidssikret teknologi, som giver dig følgende muligheder:

  • Online-backup: Du kan tage backup uden at lukke systemet ned og dermed opretholde en større oppetid
  • Application Server: Kan f.eks. bruges til automatisk håndtering af rapportudskrivninger, massebogføringsudskrifter, opdatering og vedligeholdelseskørsler af emner i CRM, filudveksling, genberegninger og meget andet
  • Integration mellem Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Office
  • Multi language funktion: Gør det muligt for brugerne selv at vælge sprog på brugerfladen.