Skip to main content
Butikker

Skab fremtidens fysiske butik med Mixed Reality-teknologi

SKREVET AF 16. maj 2018januar 25th, 2022No Comments

Fremtiden er nu. Med Mixed Reality-teknologi kan fysiske butikker optimere lagerstyringsprocesser og forbedre kundeoplevelsen. Kombinér den virkelige og den virtuelle verden ved at få vist essentiel produktinformation og lagerbeholdning i realtid. Lad dig inspirere af mulighederne.

Mixed Reality

Klik på billedet for at se en video om Mixed Reality

Giv den gode kundeoplevelse

For at tilbyde den bedst mulige kundeoplevelse i din butik, er det væsentligt, at dit personale er godt klædt på til opgaven. Kunder i dag forventer venligt personale, men også personale, der kan være behjælpelig med den information, som de ønsker før et køb – og helst uden for meget ventetid.

Med en mobil enhed, kan salgsassistenter have alt nødvendigt information klar lige ved hånden. Det giver dem mulighed for både at tjekke lagerbeholdningen på en bestemt vare, men også være behjælpelig med anbefalinger til lignende produkter. I nedenstående video kan du få indblik i, hvordan en salgsassistent udnytter Mixed Reality-teknologien til at give den gode kundeoplevelse i butikken.

Mixed Reality giver konkurrencemæssige fordele

Der er stor konkurrence i detailbranchen, og derfor er det nødvendigt at genoverveje samtlige aspekter af din virksomhed for at kunne skille sig ud fra mængden. Det er gennem innovative teknologiske løsninger, at detailhandlere i dag kan imødekomme kundernes behov og effektivisere egne forretningsprocesser. Her kan Mixed Reality være værktøjet, der transformerer måden fysiske butikker servicerer kunder og håndterer lagerstyringsprocesser på.

Mixed Reality er en scanningsteknologi, der giver detailhandlere mulighed for at tilføje elementer af virtuelle symboler og animation gennem virkelighedens linse – her et mobilt kamera. Detailhandlere kan derfor få vist grafik, animation eller andet virtuelt indhold på den mobile skærm, når en stregkode bliver scannet.

I videoen ses det, hvordan en salgsassistent hurtigt kan lokalisere de ønskede sko i den rigtige størrelse, inden kunden når at blive utålmodig. Med scanningsteknologien kan man lynhurtigt scanne flere stregkoder på én gang og tydeligt få vist, hvor det ønskede par sko befinder sig.

Optimér lagerstyringsprocesser

Mixed Reality er ikke kun behjælpelig som værktøj for salgsassistenter på gulvet. Også lagerstyringsprocesser kan optimeres med scanningsteknologien. Fremtidens detailhandel indebærer en gnidningsfri forsyningskæde med en stærk infrastruktur. Ved at benytte Mixed Reality på lageret, sikrer detailhandlere at alle varer er registreret med rette pris og placering. Samtidig kan du nemt og hurtigt få information om lagerbeholdning og lagerstatus, ved at scanne adskillelige stregkoder på én gang. Du kan derfor pensionere den manuelle scanner, når du skal lave lagerstatus.

Med den stigende nethandel er de mange online ordrer og pakker også værd at nævne. Her kan du igen benytte Mixed Reality til at få information om, hvornår pakkerne skal afsendes, om de er kommet retur eller hvordan de skal behandles.

POS og mPOS illustrereet på computerskærm, tablet og mobil

Vil du prøve Mixed Reality?

Få 30 dages adgang til vores POS-løsning, NP Retail, med integreret Mixed Reality. Som bonus får du også adgang til webshop-løsningen NP Ecommerce samt Business Central.